Verkeersschool Intest

Op deze pagina vind je alles over Verkeersschool Intest.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Intest is 41%, 242 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto, bromfiets. Vandaag nog je eerste stap richting rijbewijs zetten? Start met online oefenen door gratis theorie-examens te maken. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Kies je voor lessen bij Verkeersschool Intest? Je rij-examen doe je bij een van de 6 examenlocaties van het CBR: Den Bosch, Berkel Enschot, Breda, Roosendaal, Eindhoven, Mierlo.

Contact- en adresgegevens van Verkeersschool Intest.

De school heet een locatie in Tilburg. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Spoorlaan 312, 5038CC Tilburg. Per e-mail bereik je ze op [email protected]. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: (085) 743 01 11. Deze school heeft een eigen site: intest.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 686404040000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 5663X8.

In welke plaats vind ik Verkeersschool Intest?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere scholen in de buurt van Tilburg.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Tilburg. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Ivo en Angela Autorijschool Etten-Leur.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersschool Intest

Slagingspercentage

41

Aantal examens

242

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(085) 743 01 11

Website

intest.nl

Adres

Spoorlaan 312

Postcode

5038CC

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch, Berkel Enschot, Breda, Roosendaal, Eindhoven, Mierlo

KvK-nummer

686404040000

Rijschoolnummer

5663X8

Reviews

0.0
1
0
0
1
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Jeffrey Smits

    Ontzettend fijne rijschool! Zowel met theorie als de rijlessen hebben zij enorm geholpen! Een echte aanrader dus.

    Zij nemen de tijd, zijn flexibel en mocht je een top rijinstructeur willen vraag dan vooral naar Airesh. Hij kijkt naar wat je echt nodig hebt en speelt goed in op wat jij nodig hebt. Buiten dat je ontzettend veel leert tijdens de lessen is het ook gezellig. Airesh blijft je tips geven om steeds weer beter te worden in het rijden en is altijd eerlijk over het aantal lessen die hij verwacht dat je nodig gaat hebben.

    Samenvattend een ontzettend goede ervaring gehad bij Intest! Vriendelijk en vakkundig personeel die weten wat ze doen!

  2. Kevin

    Waardeloos het slagingspercentage zegt het eigenlijk al

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo