Verkeersschool Intest

Alle informatie over Verkeersschool Intest.

Praktijkles volg je bij deze school met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Intest is 44%, 110 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Deze rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: motor, auto, bromfiets. Start je met les bij Verkeersschool Intest? Je examen doe je bij een van de 5 CBR-afrijdlocaties: Den Bosch, Berkel Enschot, Roosendaal, Eindhoven, Weert. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook les met een automaat personenauto. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorieboek motor of auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Verkeersschool Intest.

Je vindt deze school in Tilburg. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Spoorlaan 312, 5038CC Tilburg. Dit is het e-mailadres van deze school: info@intest.nl. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (085) 743 01 11. Ze hebben een eigen site, hierbij het adres: intest.nl/. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 686404040000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5663X8.

Waar vind je Verkeersschool Intest?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio Tilburg.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Tilburg. Heb je deze rijscholen al bekeken? Rijschool Diewe en Rijbewijs Nederland.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Verkeersschool Intest

Slagingspercentage

44

Aantal examens

110

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

info@intest.nl

Telefoon

(085) 743 01 11

Website

intest.nl

Adres

Spoorlaan 312

Postcode

5038CC

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch, Berkel Enschot, Roosendaal, Eindhoven, Weert

KvK-nummer

686404040000

Rijschoolnummer

5663X8

Reviews

0.0
1
0
0
1
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Jeffrey Smits

    Ontzettend fijne rijschool! Zowel met theorie als de rijlessen hebben zij enorm geholpen! Een echte aanrader dus.

    Zij nemen de tijd, zijn flexibel en mocht je een top rijinstructeur willen vraag dan vooral naar Airesh. Hij kijkt naar wat je echt nodig hebt en speelt goed in op wat jij nodig hebt. Buiten dat je ontzettend veel leert tijdens de lessen is het ook gezellig. Airesh blijft je tips geven om steeds weer beter te worden in het rijden en is altijd eerlijk over het aantal lessen die hij verwacht dat je nodig gaat hebben.

    Samenvattend een ontzettend goede ervaring gehad bij Intest! Vriendelijk en vakkundig personeel die weten wat ze doen!

  2. Kevin

    Waardeloos het slagingspercentage zegt het eigenlijk al

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo