Rijschool Rocade

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Rocade.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Rocade ligt op 54%, 13 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Rijschool Rocade? Rij-examen doe je bij één van de 1 CBR-examenlocaties: Berkel Enschot. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorie boek rijbewijs b.

Adres- en contactgegevens van Rijschool Rocade.

De school is gevestigd in Waalwijk. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Max Bruchstraat 11, 5144GJ Waalwijk. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 14 17 41 75. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 786891630000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1365F2.

In welke plaats zit Rijschool Rocade (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Waalwijk.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Waalwijk. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Auto- en Motorrijschool Schipperen V.O.F. en Autorijschool Ron Schalken.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Rocade

Slagingspercentage

54

Aantal examens

13

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 14 17 41 75

Adres

Max Bruchstraat 11

Postcode

5144GJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot

KvK-nummer

786891630000

Rijschoolnummer

1365F2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Rocade”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo