Rits Verkeersopleidingen

Alle details over Rits Verkeersopleidingen.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van Rits Verkeersopleidingen ligt op 61%, 127 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Hulp nodig bij je theorie? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: motor, auto, bromfiets. Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Kies je ervoor lessen te volgen bij Rits Verkeersopleidingen? Je rijdt af bij een van de 1 CBR locaties: Berkel Enschot. Deze rijschool biedt ook rijles in een automaat personenauto.

Auto theorie gratis oefenen & aanbieding rijles

Bespaar geld op je autorijbewijs met de links hieronder! Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een proefles aan in jouw regio, 100% gratis!

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Rits Verkeersopleidingen.

De rijschool heeft een vestiging in Tilburg. Hierbij de adresgegevens van de school: Broekhovenseweg 130A, 5021LJ Tilburg. Stuur ze meteen een bericht: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar op (013) 571 06 43, of 654704410. De school beschikt over een eigen website, hierbij het adres: ritsonline.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 180750770000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2517K8.

Wat is de locatie van Rits Verkeersopleidingen (route & kaart)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van Tilburg.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Tilburg. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Drivealot en Autorijschool C. Coppens.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Rits Verkeersopleidingen

Slagingspercentage

61

Aantal examens

127

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Brommobiel

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

654704410

Website

ritsonline.nl

Adres

Broekhovenseweg 130A

Postcode

5021LJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot

KvK-nummer

180750770000

Rijschoolnummer

2517K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rits Verkeersopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo