Rits Verkeersopleidingen

Alle gegevens over Rits Verkeersopleidingen.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rits Verkeersopleidingen ligt op 58%, 234 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: motor, auto, bromfiets. Start je met rijles bij Rits Verkeersopleidingen? Je rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Berkel Enschot. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek auto of scooter.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rits Verkeersopleidingen.

Deze school heeft een vestiging in Tilburg. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Broekhovenseweg 130A, 5021LJ Tilburg. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: info@ritsonline.nl. Bellen? Het telefoonnummer is (013) 571 06 43, of 654704410. Deze school heeft een eigen site: ritsonline.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 180750770000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2517K8.

Waar vind je Rits Verkeersopleidingen?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Tilburg.

Bekijk hier alle Rijscholen in Tilburg. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Autorijschool Wendy en Autorijschool Caran.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rits Verkeersopleidingen

Slagingspercentage

58

Aantal examens

234

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Brommobiel

Beschikbaar

E-mail

info@ritsonline.nl

Telefoon

(013) 571 06 43

Telefoon-nr

654704410

Website

ritsonline.nl

Adres

Broekhovenseweg 130A

Postcode

5021LJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot

KvK-nummer

180750770000

Rijschoolnummer

2517K8

Reviews

0.0
0
1
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Jason Groothuis

    ik ben vandaag geslaagd. hele leuk ervaring met deze rijschool! En toffe rij instructeur. Wil robbert heel graag bedanken voor de leuke tijden ! zeker een aanrader

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo