Rits Verkeersopleidingen

Alle gegevens van Rits Verkeersopleidingen.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van Rits Verkeersopleidingen is 62%, 154 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). De rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: motor, auto, bromfiets. Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Kies je ervoor te lessen bij Rits Verkeersopleidingen? Je hebt de keus uit 1 CBR-locaties: Berkel Enschot.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rits Verkeersopleidingen.

De rijschool heeft een vestiging in Tilburg. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Broekhovenseweg 130A, 5021LJ Tilburg. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer (013) 571 06 43, of 654704410. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij: ritsonline.nl. Het KvK-nummer van de school is: 180750770000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2517K8.

In welke plaats vind je Rits Verkeersopleidingen (route & kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere scholen in de buurt van Tilburg.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Tilburg. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Verkeersschool Michael en Autorijschool Jan Cillessen.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Rits Verkeersopleidingen

Slagingspercentage

62

Aantal examens

154

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Brommobiel

ja

E-mail

[email protected]

Telefoon

(013) 571 06 43

Telefoon-nr

654704410

Website

ritsonline.nl

Adres

Broekhovenseweg 130A

Postcode

5021LJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot

KvK-nummer

180750770000

Rijschoolnummer

2517K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rits Verkeersopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo