Rits Verkeersopleidingen

Lees alles over Rits Verkeersopleidingen.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van Rits Verkeersopleidingen is 61%, 127 personen deden examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorieles aan voor: motor, auto, bromfiets. Alvast je theorie oefenen? Je kunt direct online oefenen met gratis theorie-examens. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Start je met rijles bij Rits Verkeersopleidingen? Afrijden doe je bij een van de 1 examenlocaties: Berkel Enschot. Deze rijschool biedt ook rijles aan met een auto met automaat.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rits Verkeersopleidingen.

Deze rijschool vind je in Tilburg. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Broekhovenseweg 130A, 5021LJ Tilburg. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. De rijschool bellen? (013) 571 06 43, of 654704410. De school beschikt over een eigen website, hierbij: ritsonline.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 180750770000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 2517K8.

In welke plaats zit Rits Verkeersopleidingen precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in de regio Tilburg.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Tilburg. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Drivealot en Autorijschool C. Coppens.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rits Verkeersopleidingen

Slagingspercentage

61

Aantal examens

127

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Brommobiel

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(013) 571 06 43

Telefoon-nr

654704410

Website

ritsonline.nl

Adres

Broekhovenseweg 130A

Postcode

5021LJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot

KvK-nummer

180750770000

Rijschoolnummer

2517K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rits Verkeersopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo