Autorijschool Waalwijk

Alle informatie over Autorijschool Waalwijk.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Waalwijk ligt op 42%, 45 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Autorijschool Waalwijk? Je kiest uit een van de 2 examenlocaties van het CBR: Den Bosch, Berkel-Enschot. Binnenkort je theorie certicaat behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek voor de auto.

Alle contact- en adresgegevens van Autorijschool Waalwijk.

De school is te vinden in Waalwijk. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Guido Gezellestraat 20, 5144SC Waalwijk. Dit is het e-mailadres van de school: info@autorijschool-waalwijk.nl. Voor telefonisch contact bel je met 06 48 26 75 77. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 180812610000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4009G8.

Waar vind je Autorijschool Waalwijk (route & kaart)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in Waalwijk.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Waalwijk. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Star Plus en Rijschool Elizabeth.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Waalwijk

Slagingspercentage

42

Aantal examens

45

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschool-waalwijk.nl

Telefoon-nr

06 48 26 75 77

Adres

Guido Gezellestraat 20

Postcode

5144SC

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch, Berkel Enschot

KvK-nummer

180812610000

Rijschoolnummer

4009G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Waalwijk”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Autorijschool Star Plus

Autorijschool Star Plus

Rijschoolspecialist.nl
Logo