Rijschool J. van Krugten

Alles over Rijschool J. van Krugten.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool J. van Krugten is 100%, 1 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Ga je voor lessen bij Rijschool J. van Krugten? Je examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van het CBR: Berkel-Enschot. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook les met een automaat personenauto. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het rijbewijs.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Rijschool J. van Krugten.

De rijschool is te vinden in Tilburg. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Beertastraat 35, 5043BZ Tilburg. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: jeroen@van-krugten.com. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 0623831919. Ze hebben een eigen site met meer informatie: rijschooljvankrugten.com/. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 18087677. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4504N0.

Wat is de locatie van Rijschool J. van Krugten precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Tilburg.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Tilburg. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool C. Soares en Autorijschool Rush Hour.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool J. van Krugten

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

jeroen@van-krugten.com

Telefoon-nr

0623831919

Website

rijschooljvankrugten.com/

Adres

Beertastraat 35

Postcode

5043BZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot

KvK-nummer

18087677

Rijschoolnummer

4504N0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool J. van Krugten”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo