Verkeersschool Metro V.O.F.

Op deze pagina lees je alles over Verkeersschool Metro V.O.F..

Praktijklessen volg je bij deze school met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Metro V.O.F. is 42%, 338 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Verkeersschool Metro V.O.F. verzorgt ook beroepsleiding(en): vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto. Hulp nodig bij je theorie? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Kies je ervoor lessen te volgen bij Verkeersschool Metro V.O.F.? Je rij-examen doe je bij één van de 2 CBR-locaties: Zoetermeer, Rijswijk. Deze rijschool biedt ook rijles in een automaat personenauto.

Gratis proefles & auto theorie oefenen

Bespaar geld op je autorijbewijs met onderstaande links! Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan in jouw regio.

Beschikt deze rijschool over keurmerk(en)?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen bij deze school, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Contact & telefoon van Verkeersschool Metro V.O.F..

Deze rijschool is gevestigd in ‘S-Gravenhage. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Vlasakkersstraat 116, 2574SL ‘S-Gravenhage. Bellen kan, je bereikt ze op (070) 364 66 68, of (070) 364 53 53. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 271821910000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 3978N1.

In welke plaats vind je Verkeersschool Metro V.O.F. (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van ‘S-Gravenhage.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in ‘S-Gravenhage. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: MyDrive en Autorijschool Lawand.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door rijschool leads in te kopen of een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Verkeersschool Metro V.O.F.

Slagingspercentage

42

Aantal examens

338

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Telefoon

(070) 364 66 68

Telefoon-nr

(070) 364 53 53

Adres

Vlasakkersstraat 116

Postcode

2574SL

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

271821910000

Rijschoolnummer

3978N1

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Henk van Tuil

  Vandaag heb ik mijn AVD motorexamen gedaan en ook geslaagd.
  Dat ik geslaagd ben mag eigenlijk een wonder heten, hoezo vraagt u zich af?
  Ik ben inmiddels 65 jaar en mij hele leven draag ik een regel met me mee dat als kind al op mijn rapport stond nl. “Henk kan het wel, maar is snel afgeleid.”

  Het is dankzij de niet aflatende inzet van Ron en Danny, het soms met meer dan enige stemverheffing in mijn oortje corrigeren van Ron en de opmerkingen van Danny die met enige regelmaat aangaf te moeten huilen in de helm dat mij op het slaging-niveau heeft weten te brengen.
  Beide instructeurs hebben niet alleen de gave alles goed over te brengen, ze hebben plezier in het lesgeven en het motorrijden op zich. Dat is ook het eerste dat ze je willen meegeven. De rode draad door de hele opleiding is overigens veiligheid, veiligheid en veiligheid.
  Dan kom ik nog even op de centen, want zo zijn wij Hollanders. Verkeersschool Metro is niet zo maar de 1e de beste, hij draait al 2 generaties mee in het circuit en rust even zo lang op de ervaring.
  Al met al is de prijs kwaliteit verhouding op basis van mijn ervaringen top te noemen. Je weet op voorhand waar je financieel aan toe bent een all in pakket. Laat je niet verleiden met die zogenaamde 2 daagse cursussen incl de 2 examens van die hele grote aanbieder, wan de teller gaat pas lopen als je je 1e examen hebt gedaan.
  Kortom voor alle verkeerslessen groot of klein moet u voortaan bij Metro zijn

Verkeersschool Metro V.O.F.
Verkeersschool Metro V.O.F.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo