Verkeersschool Metro V.O.F.

(1 klantbeoordeling)

Lees meer over Verkeersschool Metro V.O.F..

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Metro V.O.F. is 41%, 351 personen legden examen af (rijbewijs B). Verkeersschool Metro V.O.F. verzorgt ook beroepsopleiding(en), vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto. Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Begin vandaag nog: je kunt direct aan de slag met gratis online theorie training. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Les volgen bij Verkeersschool Metro V.O.F.? Dan heb je keus uit 2 CBR-afrijdlocaties: Zoetermeer, Rijswijk.

Beschikt deze rijschool over een keurmerk?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen bij deze school, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Opleiders die een dergelijk keurmerk dragen, moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling profiteer je daar natuurlijk van: je mag kwaliteit verwachten.

Contactgegevens, adres en overige info over Verkeersschool Metro V.O.F..

De rijschool is gevestigd in Den Haag. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Vlasakkersstraat 116, 2574SL Den Haag. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op (070) 364 66 68, of (070) 364 53 53. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 271821910000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 3978N1.

Waar vind je Verkeersschool Metro V.O.F. precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Den Haag.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Den Haag. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Motorway B.V. en Verkeersschool Philippo.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Verkeersschool Metro V.O.F.

Slagingspercentage

41

Aantal examens

351

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Telefoon

(070) 364 66 68

Telefoon-nr

(070) 364 53 53

Adres

Vlasakkersstraat 116

Postcode

2574SL

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

271821910000

Rijschoolnummer

3978N1

1 review for Verkeersschool Metro V.O.F.

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Henk van Tuil

  Vandaag heb ik mijn AVD motorexamen gedaan en ook geslaagd.
  Dat ik geslaagd ben mag eigenlijk een wonder heten, hoezo vraagt u zich af?
  Ik ben inmiddels 65 jaar en mij hele leven draag ik een regel met me mee dat als kind al op mijn rapport stond nl. “Henk kan het wel, maar is snel afgeleid.”

  Het is dankzij de niet aflatende inzet van Ron en Danny, het soms met meer dan enige stemverheffing in mijn oortje corrigeren van Ron en de opmerkingen van Danny die met enige regelmaat aangaf te moeten huilen in de helm dat mij op het slaging-niveau heeft weten te brengen.
  Beide instructeurs hebben niet alleen de gave alles goed over te brengen, ze hebben plezier in het lesgeven en het motorrijden op zich. Dat is ook het eerste dat ze je willen meegeven. De rode draad door de hele opleiding is overigens veiligheid, veiligheid en veiligheid.
  Dan kom ik nog even op de centen, want zo zijn wij Hollanders. Verkeersschool Metro is niet zo maar de 1e de beste, hij draait al 2 generaties mee in het circuit en rust even zo lang op de ervaring.
  Al met al is de prijs kwaliteit verhouding op basis van mijn ervaringen top te noemen. Je weet op voorhand waar je financieel aan toe bent een all in pakket. Laat je niet verleiden met die zogenaamde 2 daagse cursussen incl de 2 examens van die hele grote aanbieder, wan de teller gaat pas lopen als je je 1e examen hebt gedaan.
  Kortom voor alle verkeerslessen groot of klein moet u voortaan bij Metro zijn

Verkeersschool Metro V.O.F.
Verkeersschool Metro V.O.F.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo