Verkeersschool Metro V.O.F.

(1 klantbeoordeling)

Alles op een rijtje over Verkeersschool Metro V.O.F..

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Metro V.O.F. is 39%, 263 personen deden examen (rijbewijs B). Verkeersschool Metro V.O.F. verzorgt ook beroepsopleiding(en), vrachtauto,aanhangwagen achter vrachtauto. Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Les je bij Verkeersschool Metro V.O.F.? Je kiest uit 2 CBR-locaties: Zoetermeer, Rijswijk. Deze rijschool biedt ook rijles in een automaat personenauto.

Beste theorieboek auto, theorie oefenen & gratis proefles

Geld besparen op je auto rijbewijs? Maak gebruik van de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan in jouw regio.

Heeft deze school een keurmerk?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze rijschool, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Opleiders die een dergelijk keurmerk hebben, moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Van een rijschool met een keurmerk mag je rijles van hoge kwaliteit verwachten.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Verkeersschool Metro V.O.F..

Deze school vind je in Den Haag. Hierbij de adresgegevens van de school: Vlasakkersstraat 116, 2574SL Den Haag. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op (070) 364 66 68, of (070) 364 53 53. Het KvK-nummer van de school is 271821910000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3978N1.

Waar vind ik Verkeersschool Metro V.O.F. precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle rijscholen in de regio Den Haag.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Den Haag. Heb je deze rijscholen al bekeken? Autorijschool Easy Drive en Autorijschool “De Rijk”.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Verkeersschool Metro V.O.F.

Slagingspercentage

39

Aantal examens

263

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Telefoon

(070) 364 53 53

Adres

Vlasakkersstraat 116

Postcode

2574SL

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

271821910000

Rijschoolnummer

3978N1

1 review for Verkeersschool Metro V.O.F.

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Henk van Tuil

  Vandaag heb ik mijn AVD motorexamen gedaan en ook geslaagd.
  Dat ik geslaagd ben mag eigenlijk een wonder heten, hoezo vraagt u zich af?
  Ik ben inmiddels 65 jaar en mij hele leven draag ik een regel met me mee dat als kind al op mijn rapport stond nl. “Henk kan het wel, maar is snel afgeleid.”

  Het is dankzij de niet aflatende inzet van Ron en Danny, het soms met meer dan enige stemverheffing in mijn oortje corrigeren van Ron en de opmerkingen van Danny die met enige regelmaat aangaf te moeten huilen in de helm dat mij op het slaging-niveau heeft weten te brengen.
  Beide instructeurs hebben niet alleen de gave alles goed over te brengen, ze hebben plezier in het lesgeven en het motorrijden op zich. Dat is ook het eerste dat ze je willen meegeven. De rode draad door de hele opleiding is overigens veiligheid, veiligheid en veiligheid.
  Dan kom ik nog even op de centen, want zo zijn wij Hollanders. Verkeersschool Metro is niet zo maar de 1e de beste, hij draait al 2 generaties mee in het circuit en rust even zo lang op de ervaring.
  Al met al is de prijs kwaliteit verhouding op basis van mijn ervaringen top te noemen. Je weet op voorhand waar je financieel aan toe bent een all in pakket. Laat je niet verleiden met die zogenaamde 2 daagse cursussen incl de 2 examens van die hele grote aanbieder, wan de teller gaat pas lopen als je je 1e examen hebt gedaan.
  Kortom voor alle verkeerslessen groot of klein moet u voortaan bij Metro zijn

Verkeersschool Metro V.O.F.
Verkeersschool Metro V.O.F.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo