Verkeersschool Metro V.O.F.

Alle details over Verkeersschool Metro V.O.F..

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Metro V.O.F. is 39%, 261 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Verkeersschool Metro V.O.F. verzorgt ook beroepsopleiding(en), vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto. Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Begin je met rijles bij Verkeersschool Metro V.O.F.? Voor het afrijden heb je keus uit 2 examenlocaties van het CBR: Zoetermeer, Rijswijk. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook les met een automaat personenauto. Snel je theorie certicaat halen? Bekijk hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Verkeersschool Metro V.O.F..

De school is te vinden in Den Haag. De adresgegevens: Vlasakkersstraat 116, 2574SL Den Haag. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op (070) 364 66 68, of (070) 364 53 53. Het KvK-nummer van de school is: 271821910000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3978N1.

In welke plaats vind je Verkeersschool Metro V.O.F. (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige rijscholen in regio Den Haag.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Den Haag. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool Kolibrie en Motorpoort.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Verkeersschool Metro V.O.F.

Slagingspercentage

39

Aantal examens

261

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Telefoon

(070) 364 66 68

Telefoon-nr

(070) 364 53 53

Adres

Vlasakkersstraat 116

Postcode

2574SL

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

271821910000

Rijschoolnummer

3978N1

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Henk van Tuil

  Vandaag heb ik mijn AVD motorexamen gedaan en ook geslaagd.
  Dat ik geslaagd ben mag eigenlijk een wonder heten, hoezo vraagt u zich af?
  Ik ben inmiddels 65 jaar en mij hele leven draag ik een regel met me mee dat als kind al op mijn rapport stond nl. “Henk kan het wel, maar is snel afgeleid.”

  Het is dankzij de niet aflatende inzet van Ron en Danny, het soms met meer dan enige stemverheffing in mijn oortje corrigeren van Ron en de opmerkingen van Danny die met enige regelmaat aangaf te moeten huilen in de helm dat mij op het slaging-niveau heeft weten te brengen.
  Beide instructeurs hebben niet alleen de gave alles goed over te brengen, ze hebben plezier in het lesgeven en het motorrijden op zich. Dat is ook het eerste dat ze je willen meegeven. De rode draad door de hele opleiding is overigens veiligheid, veiligheid en veiligheid.
  Dan kom ik nog even op de centen, want zo zijn wij Hollanders. Verkeersschool Metro is niet zo maar de 1e de beste, hij draait al 2 generaties mee in het circuit en rust even zo lang op de ervaring.
  Al met al is de prijs kwaliteit verhouding op basis van mijn ervaringen top te noemen. Je weet op voorhand waar je financieel aan toe bent een all in pakket. Laat je niet verleiden met die zogenaamde 2 daagse cursussen incl de 2 examens van die hele grote aanbieder, wan de teller gaat pas lopen als je je 1e examen hebt gedaan.
  Kortom voor alle verkeerslessen groot of klein moet u voortaan bij Metro zijn

Verkeersschool Metro V.O.F.
Verkeersschool Metro V.O.F.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo