Verkeersschool Metro V.O.F.

(1 klantbeoordeling)

Alle gegevens van Verkeersschool Metro V.O.F..

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Metro V.O.F. ligt op 93%, 69 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs AVB). Verkeersschool Metro V.O.F. biedt daarnaast ook beroepsopleiding(en): vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Deze school biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Ga je van start met rijles bij Verkeersschool Metro V.O.F.? Je kunt terecht bij 3 CBR-examenlocaties: Rijswijk, Rotterdam*, Leiden. Deze rijschool biedt ook rijles in een automaat personenauto.

Beschikt de rijschool over keurmerken?

Qua leskwaliteit zit het wel goed bij deze rijschool, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Rijscholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Zo weet je als leerling dat je rijles van goede kwaliteit mag verwachten.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Verkeersschool Metro V.O.F..

De school heet een locatie in Den Haag. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Vlasakkersstraat 116, 2574SL Den Haag. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (070) 364 66 68, of (070) 364 53 53. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 271821910000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 3978N1.

Waar zit Verkeersschool Metro V.O.F. (kaart, routebeschrijving)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Alle andere rijscholen in de regio Den Haag.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Den Haag. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Feno en Verkeersschool Philippo.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Verkeersschool Metro V.O.F.

Slagingspercentage

93

Aantal examens

69

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Telefoon

(070) 364 66 68

Telefoon-nr

(070) 364 53 53

Adres

Vlasakkersstraat 116

Postcode

2574SL

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk, Rotterdam

KvK-nummer

271821910000

Rijschoolnummer

3978N1

1 review for Verkeersschool Metro V.O.F.

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Henk van Tuil

  Vandaag heb ik mijn AVD motorexamen gedaan en ook geslaagd.
  Dat ik geslaagd ben mag eigenlijk een wonder heten, hoezo vraagt u zich af?
  Ik ben inmiddels 65 jaar en mij hele leven draag ik een regel met me mee dat als kind al op mijn rapport stond nl. “Henk kan het wel, maar is snel afgeleid.”

  Het is dankzij de niet aflatende inzet van Ron en Danny, het soms met meer dan enige stemverheffing in mijn oortje corrigeren van Ron en de opmerkingen van Danny die met enige regelmaat aangaf te moeten huilen in de helm dat mij op het slaging-niveau heeft weten te brengen.
  Beide instructeurs hebben niet alleen de gave alles goed over te brengen, ze hebben plezier in het lesgeven en het motorrijden op zich. Dat is ook het eerste dat ze je willen meegeven. De rode draad door de hele opleiding is overigens veiligheid, veiligheid en veiligheid.
  Dan kom ik nog even op de centen, want zo zijn wij Hollanders. Verkeersschool Metro is niet zo maar de 1e de beste, hij draait al 2 generaties mee in het circuit en rust even zo lang op de ervaring.
  Al met al is de prijs kwaliteit verhouding op basis van mijn ervaringen top te noemen. Je weet op voorhand waar je financieel aan toe bent een all in pakket. Laat je niet verleiden met die zogenaamde 2 daagse cursussen incl de 2 examens van die hele grote aanbieder, wan de teller gaat pas lopen als je je 1e examen hebt gedaan.
  Kortom voor alle verkeerslessen groot of klein moet u voortaan bij Metro zijn

Verkeersschool Metro V.O.F.
Verkeersschool Metro V.O.F.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo