Verkeersschool Metro V.O.F.

Alles op een rijtje over Verkeersschool Metro V.O.F..

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Metro V.O.F. ligt op 39%, 316 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Verkeersschool Metro V.O.F. biedt ook beroepsopleiding(en), vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto. De rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. (Praktijk)les volgen bij Verkeersschool Metro V.O.F.? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 2 CBR-examenlocaties: Zoetermeer, Rijswijk.

Welk keurmerk(en) heeft deze school?

Deze school beschikt over een BOVAG-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Zo weet je als leerling dat je rijles van goede kwaliteit mag verwachten.

Adresgegevens en telefoonnummer van Verkeersschool Metro V.O.F..

Deze rijschool heeft een locatie in ‘S-Gravenhage. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Vlasakkersstraat 116, 2574SL ‘S-Gravenhage. Bellen? Het telefoonnummer is (070) 364 66 68, of (070) 364 53 53. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 271821910000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 3978N1.

Wat is de locatie van Verkeersschool Metro V.O.F. precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Andere rijscholen in ‘S-Gravenhage.

Bekijk hier meer Rijscholen in ‘S-Gravenhage. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Van Onselen en B.N. van de Ruit.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Verkeersschool Metro V.O.F.

Slagingspercentage

39

Aantal examens

316

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Telefoon

(070) 364 66 68

Telefoon-nr

(070) 364 53 53

Adres

Vlasakkersstraat 116

Postcode

2574SL

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

271821910000

Rijschoolnummer

3978N1

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Henk van Tuil

  Vandaag heb ik mijn AVD motorexamen gedaan en ook geslaagd.
  Dat ik geslaagd ben mag eigenlijk een wonder heten, hoezo vraagt u zich af?
  Ik ben inmiddels 65 jaar en mij hele leven draag ik een regel met me mee dat als kind al op mijn rapport stond nl. “Henk kan het wel, maar is snel afgeleid.”

  Het is dankzij de niet aflatende inzet van Ron en Danny, het soms met meer dan enige stemverheffing in mijn oortje corrigeren van Ron en de opmerkingen van Danny die met enige regelmaat aangaf te moeten huilen in de helm dat mij op het slaging-niveau heeft weten te brengen.
  Beide instructeurs hebben niet alleen de gave alles goed over te brengen, ze hebben plezier in het lesgeven en het motorrijden op zich. Dat is ook het eerste dat ze je willen meegeven. De rode draad door de hele opleiding is overigens veiligheid, veiligheid en veiligheid.
  Dan kom ik nog even op de centen, want zo zijn wij Hollanders. Verkeersschool Metro is niet zo maar de 1e de beste, hij draait al 2 generaties mee in het circuit en rust even zo lang op de ervaring.
  Al met al is de prijs kwaliteit verhouding op basis van mijn ervaringen top te noemen. Je weet op voorhand waar je financieel aan toe bent een all in pakket. Laat je niet verleiden met die zogenaamde 2 daagse cursussen incl de 2 examens van die hele grote aanbieder, wan de teller gaat pas lopen als je je 1e examen hebt gedaan.
  Kortom voor alle verkeerslessen groot of klein moet u voortaan bij Metro zijn

Verkeersschool Metro V.O.F.
Verkeersschool Metro V.O.F.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo