Zuidkamp rijopleidingen

Alle informatie die je nodig hebt over Zuidkamp rijopleidingen.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Zuidkamp rijopleidingen is 40%, 104 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Ga je lessen volgen bij Zuidkamp rijopleidingen? Je hebt de keuze uit 9 CBR-locaties: Alkmaar, Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam, Leiden, Gouda, Barendrecht, Breda, Bergen op Zoom. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorie boek scooter of auto.

Contactgegevens, adres en overige info over Zuidkamp rijopleidingen.

De school is te vinden in Den Haag. Hierbij de adresgegevens van deze school: Ambachtsgaarde 352, 2542EZ Den Haag. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 34 85 85 58. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 665452690000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1577F1.

Waar zit Zuidkamp rijopleidingen precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Nog meer rijscholen in Den Haag.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Den Haag. Heb je deze rijscholen al bekeken? Autorijschool Krish en Autorijschool Noor.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Zuidkamp rijopleidingen

Slagingspercentage

40

Aantal examens

104

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 34 85 85 58

Adres

Ambachtsgaarde 352

Postcode

2542EZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar, Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam, Leiden, Gouda, Barendrecht, Breda, Bergen op Zoom

KvK-nummer

665452690000

Rijschoolnummer

1577F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Zuidkamp rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo