Rijschool Formule 1

Lees alles over Rijschool Formule 1.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Formule 1 is 43%, 122 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorieles aan voor: auto. Ga je van start met rijles bij Rijschool Formule 1? Voor het afrijden heb je keus uit 4 CBR-locaties: Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam, Barendrecht. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek cbr.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Rijschool Formule 1.

De school is te vinden in Den Haag. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Exloostraat 125, 2545XP Den Haag. Neem contact op per e-mail via: info@rijschoolformule1.nl. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 624527273. Ze hebben een eigen site met meer informatie. Hierbij het adres: rijschoolformule1.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 272815460000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 5589A1.

In welke plaats vind je Rijschool Formule 1 (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Andere scholen in de buurt van Den Haag.

Bekijk hier alle Rijscholen in Den Haag. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool Dialoog en Rijschool Stokreef.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Formule 1

Slagingspercentage

43

Aantal examens

122

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolformule1.nl

Telefoon

624527273

Website

rijschoolformule1.nl

Adres

Exloostraat 125

Postcode

2545XP

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam, Barendrecht

KvK-nummer

272815460000

Rijschoolnummer

5589A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Formule 1”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo