Verkeerschool De Vrijheid

Lees meer over Verkeerschool De Vrijheid.

Bij deze school behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeerschool De Vrijheid ligt op 52%, 56 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Verkeerschool De Vrijheid? Je kiest uit een van de 1 examenlocaties van het CBR: Zaandam. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het scooter, motor of autorijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Verkeerschool De Vrijheid.

De rijschool heeft een locatie in Purmerend. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Vrijheidsplantsoen 24, 1447XZ Purmerend. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06-20177346. Het KvK-nummer van deze school is 371544160000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 8050F9.

Wat is de locatie van Verkeerschool De Vrijheid (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Purmerend.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Purmerend. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Veilig op Weg en Rijschool Klugt.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Verkeerschool De Vrijheid

Slagingspercentage

52

Aantal examens

56

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-20177346

Adres

Vrijheidsplantsoen 24

Postcode

1447XZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

371544160000

Rijschoolnummer

8050F9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeerschool De Vrijheid”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

Verkeerschool De Vrijheid
Verkeerschool De Vrijheid

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo