workacademie

Op deze pagina ontdek je alles over workacademie.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van workacademie is 75%, 4 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs CE). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Start je met les bij workacademie? Je kunt kiezen uit 1 CBR afrijdlocaties: Alkmaar.

Adres, contactgegevens en overige informatie over workacademie.

Je vindt de rijschool in Purmerend. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Cantekoogweg 15, 1442LG Purmerend. Bellen? Het telefoonnummer is: (0229) 41 00 14. Het KvK-nummer van deze rijschool is 371463610000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1083K0.

Waar bezoek je workacademie precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Alle andere rijscholen in Purmerend.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Purmerend. Check ook deze rijscholen: Arriva Personenvervoer Nederland en Vrachtautorijschool Wagenaar V.O.F..

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: workacademie

Slagingspercentage

75

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(0229) 41 00 14

Adres

Cantekoogweg 15

Postcode

1442LG

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

371463610000

Rijschoolnummer

1083K0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “workacademie”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo