Verkeersschool Jan Blom

Alles op een rijtje over Verkeersschool Jan Blom.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Jan Blom ligt op 87%, 23 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Verkeersschool Jan Blom? Het afrijden is dan bij een van de 2 examenlocaties van CBR: Amsterdam, Zaandam. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek rijbewijs b.

Telefoonnummer en adresgegevens van Verkeersschool Jan Blom.

Deze rijschool is gevestigd in Purmerend. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Burg D Kooimanweg 851, 1444CE Purmerend. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: info@janblom.nl. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 23 78 75 90. De rijschool beschikt over een eigen site: janblom.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 578732080000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2245X1.

Waar zit Verkeersschool Jan Blom (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in Purmerend.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Purmerend. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Verkeersschool Safety First (Verkeersinstituut Amsterdam) en HB Rijopleiding.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Verkeersschool Jan Blom

Slagingspercentage

87

Aantal examens

23

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@janblom.nl

Telefoon-nr

06 23 78 75 90

Website

janblom.nl

Adres

Burg D Kooimanweg 851

Postcode

1444CE

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Zaandam

KvK-nummer

578732080000

Rijschoolnummer

2245X1

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Febe

  Mariska heeft mij door alle lessen erg heen geholpen. Wat hebben wij gestreden! Rijden was voor mij verre van makkelijk. Jaren ervoor heb ik gereden bij andere rijlesinstructeurs en had de examens niet gehaald. Met hen had ik geen klik en zeker niet zo een goede klik als ik met Mariska heb gehad. Wat waren de lessen leerzaam, gezellig.. en wat een geduld heeft Mariska!
  Ik ben zo erg dankbaar voor alles!
  Ze is de beste rijles instructice, ze doet haar baan met haar hart en met volle passie.
  Dankzij haar ben ik wonderbaarlijk geslaagd en zelfs in één keer!
  Ik recommend haar aan iedereen!

Rijschoolspecialist.nl
Logo