Verkeersschool Jan Blom

Lees alles over Verkeersschool Jan Blom.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Jan Blom is 83%, 24 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Verkeersschool Jan Blom? Je hebt de keuze uit 2 CBR locaties: Amsterdam, Zaandam. Heb je je theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorieboek scooter of auto.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Verkeersschool Jan Blom.

Je vindt deze school in Purmerend. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Burg D Kooimanweg 851, 1444CE Purmerend. Mailen? Hierbij het e-mailadres info@janblom.nl. Bellen kan, het telefoonnummer is 06 23 78 75 90. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: janblom.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 578732080000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2245X1.

Waar vind je Verkeersschool Jan Blom (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in Purmerend.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Purmerend. Check ook deze rijscholen: Verkeersschool Van der Stelt en Rijschool Murat.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Verkeersschool Jan Blom

Slagingspercentage

83

Aantal examens

24

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@janblom.nl

Telefoon-nr

06 23 78 75 90

Website

janblom.nl

Adres

Burg D Kooimanweg 851

Postcode

1444CE

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Zaandam

KvK-nummer

578732080000

Rijschoolnummer

2245X1

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Febe

  Mariska heeft mij door alle lessen erg heen geholpen. Wat hebben wij gestreden! Rijden was voor mij verre van makkelijk. Jaren ervoor heb ik gereden bij andere rijlesinstructeurs en had de examens niet gehaald. Met hen had ik geen klik en zeker niet zo een goede klik als ik met Mariska heb gehad. Wat waren de lessen leerzaam, gezellig.. en wat een geduld heeft Mariska!
  Ik ben zo erg dankbaar voor alles!
  Ze is de beste rijles instructice, ze doet haar baan met haar hart en met volle passie.
  Dankzij haar ben ik wonderbaarlijk geslaagd en zelfs in één keer!
  Ik recommend haar aan iedereen!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo