Motorrijschool Sos

Alle details over Motorrijschool Sos.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een motor, auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Motorrijschool Sos is 67%, 3 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs AVD). De rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je van start met les bij Motorrijschool Sos? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Amsterdam.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Motorrijschool Sos.

De school is gevestigd in Hoofddorp. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Maria Tesselschadelaan 87, 2135RE Hoofddorp. Dit is het e-mailadres van de rijschool: [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 53 76 47 86. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 651083960000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 8977X2.

Waar vind ik Motorrijschool Sos precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige scholen in regio Hoofddorp.

Bekijk hier alle Rijscholen in Hoofddorp. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool Osdorp en Pro-Driver.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Motorrijschool Sos

Slagingspercentage

67

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 53 76 47 86

Adres

Maria Tesselschadelaan 87

Postcode

2135RE

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

651083960000

Rijschoolnummer

8977X2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motorrijschool Sos”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo