Datema Rijopleidingen

Alles over Datema Rijopleidingen.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Datema Rijopleidingen ligt op 93%, 14 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Hoe zit het bij jou met je theoretische verkeerskennis? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie examens. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Praktijkles volgen bij Datema Rijopleidingen? Je kunt terecht bij 1 examenlocaties: Emmen.

Beschikt deze rijschool over een keurmerk?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen, deze rijschool beschikt over een VRB-keurmerk. Opleiders die een keurmerk hebben moeten doorgaans aan verschillende strenge eisen voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool verzekerd van hoge leskwaliteit.

Telefoonnummer en adresgegevens van Datema Rijopleidingen.

Je vindt deze rijschool in Emmen. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Kerkuil 40, 7827GC Emmen. Contact per e-mail? Hierbij het adres: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is 06 55 68 84 54, of (0591) 676119. Voor meer informatie kijk je op de website van deze school, datema-rijopleidingen.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 40798950000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3669X8.

Wat is de locatie van Datema Rijopleidingen?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Emmen.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Emmen. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Happy Wheels en Chantal Hofstra.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten.

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Datema Rijopleidingen

Slagingspercentage

93

Aantal examens

14

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 55 68 84 54

Telefoon-nr

(0591) 676119

Website

datema-rijopleidingen.nl

Adres

Kerkuil 40

Postcode

7827GC

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmen

KvK-nummer

40798950000

Rijschoolnummer

3669X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Datema Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo