Autorijschool Kees Foks

Alle details over Autorijschool Kees Foks.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Kees Foks is 62%, 95 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Deze rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: motor, auto. Je alvast voorbereiden op de rijles? Je kunt hier online gratis theorie oefenen. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Start je met les bij Autorijschool Kees Foks? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Terneuzen.

Contact- en adresgegevens van Autorijschool Kees Foks.

De school heet een locatie in Aardenburg. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Herenweg 30, 4527PR Aardenburg. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Het telefoonnummer van de rijschool is (0117) 49 24 67. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool: keesfoks.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 210134060000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 5989F1.

In welke plaats vind je Autorijschool Kees Foks (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de buurt van Aardenburg.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Aardenburg. Heb je deze rijscholen al bekeken? Autorijschool Rino de Windt en Rijschool Eric Damstra.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool Kees Foks

Slagingspercentage

62

Aantal examens

95

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0117) 49 24 67

Website

keesfoks.nl

Adres

Herenweg 30

Postcode

4527PR

Plaats

Examenlocatie(s)

Terneuzen

KvK-nummer

210134060000

Rijschoolnummer

5989F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Kees Foks”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo