Safety-Care Opleidingen B.V.

Alles wat je wilt weten over Safety-Care Opleidingen B.V..

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Safety-Care Opleidingen B.V. ligt op 80%, 20 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs T). (Praktijk)les volgen bij Safety-Care Opleidingen B.V.? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Goes. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het beste auto theorie boek.

Telefoonnummer en adresgegevens van Safety-Care Opleidingen B.V..

De rijschool heeft een vestiging in Zierikzee. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Boerenweg 8A, 4301SG Zierikzee. Bellen? Het telefoonnummer is 06-14479547. Het KvK-nummer van deze school is 220591530000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4005W5.

In welke plaats vind ik Safety-Care Opleidingen B.V. precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle rijscholen in Zierikzee.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Zierikzee. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Yuverta MBO Rijopleiding en Vervoersbedrijf Juijn B.V..

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Safety-Care Opleidingen B.V.

Slagingspercentage

80

Aantal examens

20

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-14479547

Adres

Boerenweg 8A

Postcode

4301SG

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes

KvK-nummer

220591530000

Rijschoolnummer

4005W5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Safety-Care Opleidingen B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

Safety-Care Opleidingen B.V.
Safety-Care Opleidingen B.V.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo