Autorijschool W. van den Tol

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool W. van den Tol.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool W. van den Tol is 50%, 52 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Autorijschool W. van den Tol? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Roosendaal. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het beste auto theorie boek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Autorijschool W. van den Tol.

De school heet een locatie in Herkingen. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Herkingsezeedijk 22, 3249BZ Herkingen. Bellen? Het telefoonnummer is (0187) 48 27 88. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 230843350000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5562F7.

In welke plaats vind ik Autorijschool W. van den Tol precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Andere scholen in de buurt van Herkingen.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Herkingen. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Peter Frissen en Rijschool Benzian.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool W. van den Tol

Slagingspercentage

50

Aantal examens

52

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(0187) 48 27 88

Adres

Herkingsezeedijk 22

Postcode

3249BZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Roosendaal

KvK-nummer

230843350000

Rijschoolnummer

5562F7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool W. van den Tol”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool W. van den Tol
Autorijschool W. van den Tol

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo