Autorij- en verkeersschool Jan den Dekker

Lees meer over Autorij- en verkeersschool Jan den Dekker.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorij- en verkeersschool Jan den Dekker ligt op 67%, 12 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Ga je van start met rijlessen bij Autorij- en verkeersschool Jan den Dekker? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR examenlocaties: Goes. Binnenkort je theorie behalen? Check hier je beste keus voor het theorie boek.

Adresgegevens en telefoonnummer van Autorij- en verkeersschool Jan den Dekker.

De rijschool heeft een locatie in Wolphaartsdijk. Dit zijn de adresgegevens: Oudelandseweg 2, 4471RB Wolphaartsdijk. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 0113-581550. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: [email protected] De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 220473760000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 0957W8.

Waar zit Autorij- en verkeersschool Jan den Dekker?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige rijscholen in de buurt van Wolphaartsdijk.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Wolphaartsdijk. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: rijschoolbosma en Dek Opleidingen B.V..

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorij- en verkeersschool Jan den Dekker

Slagingspercentage

67

Aantal examens

12

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

0113-581550

Website

[email protected]

Adres

Oudelandseweg 2

Postcode

4471RB

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes

KvK-nummer

220473760000

Rijschoolnummer

0957W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorij- en verkeersschool Jan den Dekker”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

Autorij- en verkeersschool Jan den Dekker
Autorij- en verkeersschool Jan den Dekker

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo