Autorij- en verkeersschool Jan den Dekker

Op deze pagina vind je alles over Autorij- en verkeersschool Jan den Dekker.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorij- en verkeersschool Jan den Dekker is 86%, 7 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Kies je ervoor lessen te volgen bij Autorij- en verkeersschool Jan den Dekker? Je examen doe je bij een van de 1 CBR locaties: Goes. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter, motor of auto.

Contactgegevens en telefoonnummer van Autorij- en verkeersschool Jan den Dekker.

Je vindt de rijschool in Wolphaartsdijk. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Oudelandseweg 2, 4471RB Wolphaartsdijk. Voor een proefles stuur je een mailtje naar famddekker@zeelandnet.nl. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 0113-581550. De rijschool heeft een eigen site met meer informatie: famddekker@zeelandnet.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 220473760000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 0957W8.

In welke plaats vind je Autorij- en verkeersschool Jan den Dekker precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Alle andere rijscholen in de regio Wolphaartsdijk.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Wolphaartsdijk. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Bos en Autorijschool Alyssa.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorij- en verkeersschool Jan den Dekker

Slagingspercentage

86

Aantal examens

7

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

famddekker@zeelandnet.nl

Telefoon

0113-581550

Website

famddekker@zeelandnet.nl

Adres

Oudelandseweg 2

Postcode

4471RB

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes

KvK-nummer

220473760000

Rijschoolnummer

0957W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorij- en verkeersschool Jan den Dekker”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorij- en verkeersschool Jan den Dekker
Autorij- en verkeersschool Jan den Dekker

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo