Autorij- en verkeersschool Jan den Dekker

Alles op een rijtje over Autorij- en verkeersschool Jan den Dekker.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorij- en verkeersschool Jan den Dekker ligt op 63%, 8 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Deze school biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Start je met les bij Autorij- en verkeersschool Jan den Dekker? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Goes.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorij- en verkeersschool Jan den Dekker.

De school is te vinden in Wolphaartsdijk. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Oudelandseweg 2, 4471RB Wolphaartsdijk. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: [email protected]. Bel de rijschool op, 0113-581550. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: [email protected] Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 220473760000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 0957W8.

In welke plaats zit Autorij- en verkeersschool Jan den Dekker precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in de regio Wolphaartsdijk.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Wolphaartsdijk. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Verkeersschool Rutger Ploum en Autorijschool Marcel Mooren.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Autorij- en verkeersschool Jan den Dekker

Slagingspercentage

63

Aantal examens

8

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

0113-581550

Website

[email protected]

Adres

Oudelandseweg 2

Postcode

4471RB

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes

KvK-nummer

220473760000

Rijschoolnummer

0957W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorij- en verkeersschool Jan den Dekker”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorij- en verkeersschool Jan den Dekker
Autorij- en verkeersschool Jan den Dekker

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo