Autorijschool Anja

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool Anja.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Anja is 100%, 3 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Begin je met rijles bij Autorijschool Anja? Dan heb je keuze uit 1 CBR-afrijdlocaties: Goes. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het beste auto theorie boek.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool Anja.

Deze school is gevestigd in Zierikzee. Op zoek naar adresgegevens? Keetenstraat 20, 4301WB Zierikzee. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: anjacartier@icloud.com. De school is telefonisch bereikbaar op 06 14 79 44 94. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: autorijschool-anja.nl. Het KvK-nummer van deze school is 220639950000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 4438F8.

Wat is de locatie van Autorijschool Anja?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Nog meer rijscholen in Zierikzee.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Zierikzee. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Verkeersschool Fred Blommaert en Verkeersschool De Bogerd.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Autorijschool Anja

Slagingspercentage

100

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

E-mail

anjacartier@icloud.com

Telefoon

06 14 79 44 94

Website

autorijschool-anja.nl

Adres

Keetenstraat 20

Postcode

4301WB

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes

KvK-nummer

220639950000

Rijschoolnummer

4438F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Anja”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo