Verkeersschool De Bogerd

Op deze pagina vind je alles over Verkeersschool De Bogerd.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool De Bogerd is 53%, 75 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Eerst je theorie halen? Deze rijschool geeft theorieles voor: motor, auto. Begin je met rijles bij Verkeersschool De Bogerd? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR locaties: Goes. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorieboek.

Contact & telefoon van Verkeersschool De Bogerd.

De rijschool is te vinden in Dreischor. Hierbij de adresgegevens van de school: Bogerdweg 13, 4315CB Dreischor. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: info@verkeersschooldebogerd.nl. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (0111) 41 06 80, of 06 40 32 77 75. Voor meer informatie kijk je op hun website: verkeersschooldebogerd.nl. Het KvK-nummer van de school is: 516387540000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 3798X8.

In welke plaats zit Verkeersschool De Bogerd precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Alle rijscholen in de regio Dreischor.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Dreischor. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Soeradj en Rijschool Jolanda.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Verkeersschool De Bogerd

Slagingspercentage

53

Aantal examens

75

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

info@verkeersschooldebogerd.nl

Telefoon

(0111) 41 06 80

Telefoon-nr

06 40 32 77 75

Website

verkeersschooldebogerd.nl

Adres

Bogerdweg 13

Postcode

4315CB

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes

KvK-nummer

516387540000

Rijschoolnummer

3798X8

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. kevin van tellingen

    uit stekende rijschool.
    goede uitleg tijdens de opleiding en nemen de tijd voor de leerlingen. ook nabellen voor extra uitleg is dan ook zeker geen probleem. voor iedereen die een goede en degelijke opleiding wil volgen raad ik zeker rijschool de bogerd aan!

    nu bezig met rijbewijs A en in die 3 jaar is de kwaliteit van opleiden nog steeds groots te noemen. goed onderhouden voertuigen en professionele opgeleide instructeurs.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo