Verkeersschool De Bogerd

Alles wat je wilt weten over Verkeersschool De Bogerd.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool De Bogerd ligt op 51%, 80 personen deden examen (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: motor, auto. Kies je voor les bij Verkeersschool De Bogerd? Dan heb je keuze uit 1 CBR-afrijdlocaties: Goes. Binnenkort je theorie behalen? Bekijk hier je beste keus voor het theorieboek voor het motor of auto rijbewijs.

Contact & telefoon van Verkeersschool De Bogerd.

Deze rijschool vind je in Dreischor. Hierbij de adresgegevens van deze school: Bogerdweg 13, 4315CB Dreischor. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: info@verkeersschooldebogerd.nl. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (0111) 41 06 80, of 06 40 32 77 75. De school beschikt over een eigen website, hierbij het adres: verkeersschooldebogerd.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 516387540000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3798X8.

Waar vind je Verkeersschool De Bogerd?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in Dreischor.

Bekijk alle Rijscholen in Dreischor. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Verkeersschool Weber Bilthoven en Autorijschool Theuns.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Verkeersschool De Bogerd

Slagingspercentage

51

Aantal examens

80

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

info@verkeersschooldebogerd.nl

Telefoon

(0111) 41 06 80

Telefoon-nr

06 40 32 77 75

Website

verkeersschooldebogerd.nl

Adres

Bogerdweg 13

Postcode

4315CB

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes

KvK-nummer

516387540000

Rijschoolnummer

3798X8

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. kevin van tellingen

    uit stekende rijschool.
    goede uitleg tijdens de opleiding en nemen de tijd voor de leerlingen. ook nabellen voor extra uitleg is dan ook zeker geen probleem. voor iedereen die een goede en degelijke opleiding wil volgen raad ik zeker rijschool de bogerd aan!

    nu bezig met rijbewijs A en in die 3 jaar is de kwaliteit van opleiden nog steeds groots te noemen. goed onderhouden voertuigen en professionele opgeleide instructeurs.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo