Verkeersschool De Bogerd

Lees alles over Verkeersschool De Bogerd.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool De Bogerd ligt op 57%, 77 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorieles aan voor: motor, auto. Start je met les bij Verkeersschool De Bogerd? Dan kun je kiezen uit 1 CBR afrijdlocatie: Goes. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het theorieboek voor de scooter, auto of motor.

Contact & telefoon van Verkeersschool De Bogerd.

Deze school heeft een locatie in Dreischor. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Bogerdweg 13, 4315CB Dreischor. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: info@verkeersschooldebogerd.nl. De school is telefonisch bereikbaar op (0111) 41 06 80, of 06 40 32 77 75. De school beschikt over een eigen site: verkeersschooldebogerd.nl. Het KvK-nummer van de school is: 516387540000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3798X8.

Waar vind je Verkeersschool De Bogerd?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Alle rijscholen in de regio Dreischor.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Dreischor. Heb je deze rijscholen al bekeken? Rijschool JE t.h.o.d.n. LesGo en Rijschool Goes.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersschool De Bogerd

Slagingspercentage

57

Aantal examens

77

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

info@verkeersschooldebogerd.nl

Telefoon

(0111) 41 06 80

Telefoon-nr

06 40 32 77 75

Website

verkeersschooldebogerd.nl

Adres

Bogerdweg 13

Postcode

4315CB

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes

KvK-nummer

516387540000

Rijschoolnummer

3798X8

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. kevin van tellingen

    uit stekende rijschool.
    goede uitleg tijdens de opleiding en nemen de tijd voor de leerlingen. ook nabellen voor extra uitleg is dan ook zeker geen probleem. voor iedereen die een goede en degelijke opleiding wil volgen raad ik zeker rijschool de bogerd aan!

    nu bezig met rijbewijs A en in die 3 jaar is de kwaliteit van opleiden nog steeds groots te noemen. goed onderhouden voertuigen en professionele opgeleide instructeurs.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo