Verkeersschool De Bogerd

Alle informatie die je nodig hebt over Verkeersschool De Bogerd.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool De Bogerd ligt op 49%, 76 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto. Lessen volgen bij Verkeersschool De Bogerd? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Goes. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorieboek motor of auto.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Verkeersschool De Bogerd.

Deze rijschool heeft een locatie in Dreischor. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Bogerdweg 13, 4315CB Dreischor. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Je bereikt de rijschool per telefoon via (0111) 41 06 80, of 06 40 32 77 75. De school beschikt over een eigen site, hierbij het adres: verkeersschooldebogerd.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 516387540000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 3798X8.

Waar bezoek ik Verkeersschool De Bogerd?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Dreischor.

Klik hier voor meer Rijscholen in Dreischor. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool Wim en Drive 2 B.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersschool De Bogerd

Slagingspercentage

49

Aantal examens

76

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0111) 41 06 80

Telefoon-nr

06 40 32 77 75

Website

verkeersschooldebogerd.nl

Adres

Bogerdweg 13

Postcode

4315CB

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes

KvK-nummer

516387540000

Rijschoolnummer

3798X8

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. kevin van tellingen

    uit stekende rijschool.
    goede uitleg tijdens de opleiding en nemen de tijd voor de leerlingen. ook nabellen voor extra uitleg is dan ook zeker geen probleem. voor iedereen die een goede en degelijke opleiding wil volgen raad ik zeker rijschool de bogerd aan!

    nu bezig met rijbewijs A en in die 3 jaar is de kwaliteit van opleiden nog steeds groots te noemen. goed onderhouden voertuigen en professionele opgeleide instructeurs.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo