Verkeersschool De Bogerd

(1 klantbeoordeling)

Alle gegevens van Verkeersschool De Bogerd.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool De Bogerd is 45%, 91 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). De rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: motor, auto. Ga je voor les bij Verkeersschool De Bogerd? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR-afrijdlocaties: Goes.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Verkeersschool De Bogerd.

Deze rijschool heeft een locatie in Dreischor. Op zoek naar adresgegevens? Bogerdweg 13, 4315CB Dreischor. Proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op (0111) 41 06 80, of 06 40 32 77 75. De school heeft een eigen site: verkeersschooldebogerd.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 516387540000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3798X8.

Waar zit Verkeersschool De Bogerd precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Dreischor. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Feher en Autorijschool Hoiiiii.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Verkeersschool De Bogerd

Slagingspercentage

45

Aantal examens

91

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0111) 41 06 80

Telefoon-nr

06 40 32 77 75

Website

verkeersschooldebogerd.nl

Adres

Bogerdweg 13

Postcode

4315CB

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes

KvK-nummer

516387540000

Rijschoolnummer

3798X8

1 review for Verkeersschool De Bogerd

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. kevin van tellingen

    uit stekende rijschool.
    goede uitleg tijdens de opleiding en nemen de tijd voor de leerlingen. ook nabellen voor extra uitleg is dan ook zeker geen probleem. voor iedereen die een goede en degelijke opleiding wil volgen raad ik zeker rijschool de bogerd aan!

    nu bezig met rijbewijs A en in die 3 jaar is de kwaliteit van opleiden nog steeds groots te noemen. goed onderhouden voertuigen en professionele opgeleide instructeurs.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo