Autorijschool Theo en Rianneke

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool Theo en Rianneke.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto, aanhangwagen achter auto, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Theo en Rianneke is 47%, 60 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Start je met rijles bij Autorijschool Theo en Rianneke? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR-locaties: Goes. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Contact & telefoon van Autorijschool Theo en Rianneke.

De rijschool heeft een locatie in Goes. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Duvensteijn 7, 4464JE Goes. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: info@autorijschool-theo-rianneke.nl. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: 0113 50 43 52, of 06 23 31 84 08. De school beschikt over een eigen website: autorijschool-theo-rianneke.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 603732880000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 9816F7.

Waar bezoek je Autorijschool Theo en Rianneke (kaart en route)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Alle andere rijscholen in de regio Goes.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Goes. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Daniël en Autorijschool Kievit.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Theo en Rianneke

Slagingspercentage

47

Aantal examens

60

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Brommobiel

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschool-theo-rianneke.nl

Telefoon

0113 50 43 52

Telefoon-nr

06 23 31 84 08

Website

autorijschool-theo-rianneke.nl

Adres

Duvensteijn 7

Postcode

4464JE

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes

KvK-nummer

603732880000

Rijschoolnummer

9816F7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Theo en Rianneke”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Theo en Rianneke
Autorijschool Theo en Rianneke

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo