Rijschool Willemien

Alles wat je wilt weten over Rijschool Willemien.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Willemien ligt op 90%, 29 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Les volgen bij Rijschool Willemien? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR-locaties: Goes. Binnenkort je theorie certicaat behalen? Bekijk hier je beste keus voor het theorie boek auto.

Contact- en adresgegevens van Rijschool Willemien.

Je vindt deze rijschool in Kattendijke. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Zandweg 16, 4474NH Kattendijke. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: info@rijschoolwillemien.nl. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 54 93 02 18. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij: rijschoolwillemien.nl. Het KvK-nummer van de school is 661969140000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 2082X4.

Waar vind je Rijschool Willemien (kaart en route)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige scholen in regio Kattendijke.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Kattendijke. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: De Zeeuwse autorijschool en Autorijschool RVB.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Willemien

Slagingspercentage

90

Aantal examens

29

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolwillemien.nl

Telefoon-nr

06 54 93 02 18

Website

rijschoolwillemien.nl

Adres

Zandweg 16

Postcode

4474NH

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes

KvK-nummer

661969140000

Rijschoolnummer

2082X4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Willemien”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo