S.B instructeur

Alle informatie over S.B instructeur.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van S.B instructeur ligt op 68%, 56 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs AM2). (Praktijk)les volgen bij S.B instructeur? Dan heb je keuze uit 2 CBR-locaties: Dordrecht, Schelluinen. Heb je je theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek auto.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van S.B instructeur.

Deze rijschool is gevestigd in Dordrecht. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Meivogelhof 11, 3311SR Dordrecht. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 21 70 70 49. Het KvK-nummer van de school is 244508190000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3487Z7.

In welke plaats zit S.B instructeur (kaart en route)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Dordrecht.

Klik hier voor meer Rijscholen in Dordrecht. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: MOTORRIJSCHOOL BOXTEL en Verkeersschool Bandos B.V..

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: S.B instructeur

Slagingspercentage

68

Aantal examens

56

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 21 70 70 49

Adres

Meivogelhof 11

Postcode

3311SR

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht, Schelluinen

KvK-nummer

244508190000

Rijschoolnummer

3487Z7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “S.B instructeur”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo