Rijschool Van D & D

Alle informatie over Rijschool Van D & D.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Van D & D ligt op 68%, 99 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. (Praktijk)les volgen bij Rijschool Van D & D? Je rijdt af bij een van de 1 CBR locaties: Gouda.

Welke keurmerken heeft deze rijschool?

Qua leskwaliteit zit het wel goed bij deze school, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Rijscholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je zo verzekerd van een hoge leskwaliteit.

Contactgegevens, adres en overige info over Rijschool Van D & D.

De rijschool is gevestigd in Gouda. Op zoek naar adresgegevens? A Gerridsz de Vrijestr 22, 2806SP Gouda. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (0182) 52 41 71, of 06 15 47 78 84. Ze hebben een eigen site: rijschoolvandend.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 628501800000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 0104F7.

Wat is de locatie van Rijschool Van D & D precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Meer rijscholen in regio Gouda.

Bekijk hier alle Rijscholen in Gouda. Heb je deze rijscholen al bekeken? Autorijschool Woerden en Oke Rijopleidingen.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Rijschool Van D & D

Slagingspercentage

68

Aantal examens

99

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0182) 52 41 71

Telefoon-nr

06 15 47 78 84

Website

rijschoolvandend.nl

Adres

A Gerridsz de Vrijestr 22

Postcode

2806SP

Plaats

Examenlocatie(s)

Gouda

KvK-nummer

628501800000

Rijschoolnummer

0104F7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Van D & D”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo