Rijschool Challenger

Alles over Rijschool Challenger.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Challenger is 33%, 9 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Rijschool Challenger? Voor het afrijden heb je keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Gouda. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorie boek auto.

Contactgegevens en telefoonnummer van Rijschool Challenger.

Deze school is gevestigd in Gouda. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Heesterlaan 2, 2803BL Gouda. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 18 94 80 09. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 619528500000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2184G3.

In welke plaats vind ik Rijschool Challenger (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere scholen in Gouda.

Bekijk hier alle Rijscholen in Gouda. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Wolters rijopleiding en van Ommen Opleidingen.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Challenger

Slagingspercentage

33

Aantal examens

9

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 18 94 80 09

Adres

Heesterlaan 2

Postcode

2803BL

Plaats

Examenlocatie(s)

Gouda

KvK-nummer

619528500000

Rijschoolnummer

2184G3

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Annemarie Slingerland

    Absolute aanrader! Begeleiding is rustig, duidelijk en helemaal op maat. Voor mensen met zenuwen/ADHD is Moes een hele fijne instructeur.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo