Autorijschool Amer

Alles wat je wilt weten over Autorijschool Amer.

Praktijkles volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Amer is 34%, 155 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Praktijkles volgen bij Autorijschool Amer? Je examen doe je bij een van de 3 CBR afrijdlocaties: Eemnes, Gouda, Utrecht.

Contactgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Amer.

De school heeft een vestiging in Woerden. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Jan Steenstraat 105, 3443GT Woerden. Ga je voor een proefles? Neem contact op via [email protected]. Telefonisch contact met de rijschool? 06 81 95 30 02. Het KvK-nummer van deze rijschool is 302632730000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 6089X1.

Waar bezoek je Autorijschool Amer precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige scholen in de regio Woerden.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Woerden. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool Allal en Rijschool L. Dokter.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Amer

Slagingspercentage

34

Aantal examens

155

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 81 95 30 02

Adres

Jan Steenstraat 105

Postcode

3443GT

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes, Gouda, Utrecht

KvK-nummer

302632730000

Rijschoolnummer

6089X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Amer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo