Rijschool Mara

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Mara.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Mara is 29%, 28 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. (Praktijk)les volgen bij Rijschool Mara? Je hebt keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Gouda.

Aanbieding rijles & auto theorie

Voordelig je auto rijbewijs halen? Bekijk de links hieronder! Bestel het best geteste theorieboek via Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Mara.

Deze school is gevestigd in Gouda. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Middenmolenlaan 66, 2807DM Gouda. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 615311099. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 671292930000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4394U1.

Waar zit Rijschool Mara?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere rijscholen in de regio Gouda.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Gouda. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Gouwe en Autorijschool Kameraad.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Mara

Slagingspercentage

29

Aantal examens

28

Auto

Beschikbaar

Telefoon

615311099

Adres

Middenmolenlaan 66

Postcode

2807DM

Plaats

Examenlocatie(s)

Gouda

KvK-nummer

671292930000

Rijschoolnummer

4394U1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Mara”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo