Rijschool Unuvar

(1 klantbeoordeling)

Ontdek alles over Rijschool Unuvar.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Unuvar is 52%, 23 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je voor lessen bij Rijschool Unuvar? Je examen doe je bij een van de 1 CBR locaties: Zaandam. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorieboek motor of auto.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Rijschool Unuvar.

Deze rijschool vind je in Zaandam. De adresgegevens zijn als volgt: Ds Martin Luther Kingweg 209A, 1504DG Zaandam. Bellen kan, het telefoonnummer is 06 20 80 60 13. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 770294610000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 1190G1.

In welke plaats vind je Rijschool Unuvar precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige scholen in de regio Zaandam.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Zaandam. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Marco’s autorijschool en Verkeersschool Boven Y.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Rijschool Unuvar

Slagingspercentage

52

Aantal examens

23

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 20 80 60 13

Adres

Ds Martin Luther Kingweg 209A

Postcode

1504DG

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

770294610000

Rijschoolnummer

1190G1

1 review for Rijschool Unuvar

1.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Maryam

    Ik zou iedereen aanraden om geen les te nemen bij deze man. Deze man is een ordinaire oplichter. Hij houdt zich niet aan zijn afspraken. Kijk naar zijn slagingspercentage dan weet je eigenlijk al genoeg.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo