Rijschool Unuvar

Alle gegevens van Rijschool Unuvar.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Unuvar is 61%, 18 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Begin vandaag nog: je kunt direct aan de slag met gratis online theorie training. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Ga je lessen volgen bij Rijschool Unuvar? Je kiest uit een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Zaandam.

Auto theorieboek, online oefenen & rijles kortingen

Goedkoop je autorijbewijs halen? Bekijk de links hieronder! Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek bij Bol.com of vraag een gratis proefles aan!

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Unuvar.

De school heet een locatie in Zaandam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Ds Martin Luther Kingweg 209A, 1504DG Zaandam. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 20 80 60 13. Het KvK-nummer van de school is 770294610000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1190G1.

Waar vind je Rijschool Unuvar precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige scholen in de buurt van Zaandam.

Bekijk hier alle Rijscholen in Zaandam. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: NUR-Rijschool en Autorijschool Jadro.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door rijschool leads in te kopen of een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Rijschool Unuvar

Slagingspercentage

61

Aantal examens

18

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 20 80 60 13

Adres

Ds Martin Luther Kingweg 209A

Postcode

1504DG

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

770294610000

Rijschoolnummer

1190G1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Unuvar”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo