Verkeersacademie Kumar Vikaash

Lees meer over Verkeersacademie Kumar Vikaash.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersacademie Kumar Vikaash is 41%, 32 personen deden examen (rijbewijs B). Begin vandaag nog: je kunt direct aan de slag met gratis online theorie training. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Start je met rijles bij Verkeersacademie Kumar Vikaash? Je rijdt af bij een van de 1 CBR-locaties: Zaandam.

Auto theorie oefenen & aanbieding rijlessen

Geld besparen op je autorijbewijs? Check de links heronder! Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek bij Bol.com of vraag een proefles aan, 100% gratis.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Verkeersacademie Kumar Vikaash.

Je vindt deze school in Zaandam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: De Boeg 1, 1502GT Zaandam. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 43 13 05 41. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 507536650000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 8175G4.

Waar vind ik Verkeersacademie Kumar Vikaash?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Overige scholen in de regio Zaandam.

Klik hier voor meer Rijscholen in Zaandam. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Marloes en Verkeerschool De Vrijheid.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Verkeersacademie Kumar Vikaash

Slagingspercentage

41

Aantal examens

32

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 43 13 05 41

Adres

De Boeg 1

Postcode

1502GT

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

507536650000

Rijschoolnummer

8175G4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersacademie Kumar Vikaash”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersacademie Kumar Vikaash
Verkeersacademie Kumar Vikaash

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo