Verkeersacademie Kumar: Naresh

Alle informatie over Verkeersacademie Kumar: Naresh.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersacademie Kumar: Naresh ligt op 60%, 10 personen deden examen (rijbewijs B). Les je bij Verkeersacademie Kumar: Naresh? Dan kun je kiezen uit 1 CBR-locaties: Zaandam. Zo snel mogelijk je theorie certicaat behalen? Bekijk hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Verkeersacademie Kumar: Naresh.

Deze rijschool heeft een locatie in Zaandam. Hierbij de adresgegevens van de school: De Boeg 1, 1502GT Zaandam. Bellen? Het telefoonnummer is: 0618441094. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 60756292. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1128W3.

In welke plaats vind je Verkeersacademie Kumar: Naresh?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Overige rijscholen in regio Zaandam.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Zaandam. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Sharety en Autorijschool Geert Bast.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Verkeersacademie Kumar: Naresh

Slagingspercentage

60

Aantal examens

10

Telefoon-nr

0618441094

Adres

De Boeg 1

Postcode

1502GT

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

60756292

Rijschoolnummer

1128W3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersacademie Kumar: Naresh”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersacademie Kumar: Naresh
Verkeersacademie Kumar: Naresh

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo