Verkeersacademie Kumar Santosh

Op deze pagina vind je alles over Verkeersacademie Kumar Santosh.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersacademie Kumar Santosh ligt op 51%, 69 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Verkeersacademie Kumar Santosh? Dan heb je de keus uit 1 examenlocatie van CBR: Zaandam. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek cbr.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Verkeersacademie Kumar Santosh.

De rijschool is te vinden in Zaandam. Op zoek naar de adresgegevens? Noordwachter 135, 1503VN Zaandam. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: santosh-mohan@hotmail.com. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 28 21 57 08. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 620245900000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 8156K7.

In welke plaats vind ik Verkeersacademie Kumar Santosh precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Alle rijscholen in de regio Zaandam.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Zaandam. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Autorijschool Kiliç en Autorijschool Daisy.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Verkeersacademie Kumar Santosh

Slagingspercentage

51

Aantal examens

69

Auto

Beschikbaar

E-mail

santosh-mohan@hotmail.com

Telefoon-nr

06 28 21 57 08

Adres

Noordwachter 135

Postcode

1503VN

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

620245900000

Rijschoolnummer

8156K7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersacademie Kumar Santosh”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

Verkeersacademie Kumar Santosh
Verkeersacademie Kumar Santosh

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo