Verkeersacademie Kumar Santosh

Ontdek alles over Verkeersacademie Kumar Santosh.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersacademie Kumar Santosh is 35%, 37 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Een goede voorbereiding tref je gewoon vanuit huis. Begin met online theorie examens om je optimaal voor te bereiden. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Kies je ervoor lessen te volgen bij Verkeersacademie Kumar Santosh? Je kiest uit een van de één CBR locaties: Zaandam.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Verkeersacademie Kumar Santosh.

De rijschool heeft een vestiging in Zaandam. Hierbij de adresgegevens: Noordwachter 135, 1503VN Zaandam. Dit is het e-mailadres van deze school: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is 06 28 21 57 08. Het KvK-nummer van de school is: 620245900000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 8156K7.

Waar vind je Verkeersacademie Kumar Santosh (routebeschrijving en kaart)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in regio Zaandam.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle rijscholen in Zaandam. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Verkeersschool The Patron en Attent Autorijschool.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Verkeersacademie Kumar Santosh

Slagingspercentage

35

Aantal examens

37

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 28 21 57 08

Adres

Noordwachter 135

Postcode

1503VN

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

620245900000

Rijschoolnummer

8156K7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersacademie Kumar Santosh”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersacademie Kumar Santosh
Verkeersacademie Kumar Santosh

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo