Verkeersacademie Kumar Santosh

Alles wat je wilt weten over Verkeersacademie Kumar Santosh.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersacademie Kumar Santosh ligt op 52%, 64 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Verkeersacademie Kumar Santosh biedt ook beroepsopleiding(en), . Praktijkles volgen bij Verkeersacademie Kumar Santosh? Je examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van het CBR: Zaandam. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het autorijbewijs.

Telefoonnummer en contactgegevens van Verkeersacademie Kumar Santosh.

De school heeft een vestiging in Zaandam. Op zoek naar de adresgegevens? Noordwachter 135, 1503VN Zaandam. Mailen? Hierbij het e-mailadres santosh-mohan@hotmail.com. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 28 21 57 08. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 620245900000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 8156K7.

Waar zit Verkeersacademie Kumar Santosh (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in de regio Zaandam.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Zaandam. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Kifri Rijschool en Save Rijopleiding.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Verkeersacademie Kumar Santosh

Slagingspercentage

52

Aantal examens

64

Auto

Beschikbaar

E-mail

santosh-mohan@hotmail.com

Telefoon-nr

06 28 21 57 08

Adres

Noordwachter 135

Postcode

1503VN

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

620245900000

Rijschoolnummer

8156K7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersacademie Kumar Santosh”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersacademie Kumar Santosh
Verkeersacademie Kumar Santosh

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo