RijschoolRotterdam.nl

Lees meer over RijschoolRotterdam.nl.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van RijschoolRotterdam.nl is 50%, 26 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook lessen met een aangepaste auto. Start je met rijles bij RijschoolRotterdam.nl? Je kiest uit een van de 2 CBR afrijdlocaties: Rotterdam*, Barendrecht. Deze rijschool biedt ook rijles in een aangepaste auto.

Telefoonnummer en contactgegevens van RijschoolRotterdam.nl.

Deze school is gevestigd in Rotterdam. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Wim Schuhmacherhof 9, 3059WE Rotterdam. Stuur ze een mailtje, [email protected]. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer . De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij het adres: rijschoolrotterdam.nl. Het KvK-nummer van de school is: 730702540000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 1583F9.

Waar vind ik RijschoolRotterdam.nl?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Selda t.h.o.d.n. LesGo en Driving School Safe & Secure.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: RijschoolRotterdam.nl

Slagingspercentage

50

Aantal examens

26

Auto

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Website

rijschoolrotterdam.nl

Adres

Wim Schuhmacherhof 9

Postcode

3059WE

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Barendrecht

KvK-nummer

730702540000

Rijschoolnummer

1583F9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “RijschoolRotterdam.nl”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo