RijschoolRotterdam.nl

Op deze pagina ontdek je alles over RijschoolRotterdam.nl.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van RijschoolRotterdam.nl is 40%, 30 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij RijschoolRotterdam.nl? Dan heb je keus uit 2 CBR examenlocaties: Rotterdam*, Barendrecht. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een aangepaste auto. Snel je theorie certicaat halen? Bekijk hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Telefoonnummer en contactgegevens van RijschoolRotterdam.nl.

De rijschool heeft een vestiging in Rotterdam. Hierbij de adresgegevens: Wim Schuhmacherhof 9, 3059WE Rotterdam. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bel de rijschool op, . Voor meer info check je de eigen website van de rijschool: rijschoolrotterdam.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 730702540000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 1583F9.

Waar bezoek je RijschoolRotterdam.nl (route & kaart)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle rijscholen in Rotterdam.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Rotterdam. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Autorijschool Zuidplas en Rijschool Doelare.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: RijschoolRotterdam.nl

Slagingspercentage

40

Aantal examens

30

Auto

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Website

rijschoolrotterdam.nl

Adres

Wim Schuhmacherhof 9

Postcode

3059WE

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Barendrecht

KvK-nummer

730702540000

Rijschoolnummer

1583F9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “RijschoolRotterdam.nl”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo