Rijschool On the way

Op deze pagina vind je alles over Rijschool On the way.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool On the way ligt op 53%, 17 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Rijles volgen bij Rijschool On the way? Dan heb je keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Amsterdam. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorie boek.

Telefoonnummer en adresgegevens van Rijschool On the way.

Deze school heeft een locatie in Amsterdam. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Limmenstraat 75, 1024MK Amsterdam. Telefonisch contact met de rijschool? 06 46 32 04 88. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 585531850000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 8090X4.

Waar zit Rijschool On the way (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van Amsterdam.

Bekijk hier meer Rijscholen in Amsterdam. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool J. Groen en Rijschool Marlee.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool On the way

Slagingspercentage

53

Aantal examens

17

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 46 32 04 88

Adres

Limmenstraat 75

Postcode

1024MK

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

585531850000

Rijschoolnummer

8090X4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool On the way”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo