De Schans

Lees meer over De Schans.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van De Schans is 61%, 49 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook rijles met een automaat personenauto. Hulp nodig bij je theorie? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Ga je voor les bij De Schans? Je rijdt af bij een van de 1 CBR-examenlocatie: Zaandam. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Heeft deze school een keurmerk?

Deze rijschool beschikt over een BOVAG-keurmerk. Rijscholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat meer zekerheid en goede rijlessen.

Contact & telefoon van De Schans.

De school is gevestigd in Zaandam. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Ghandhihof 23, 1507CP Zaandam. Stuur ze een mailtje, [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (075) 631 00 50. Deze rijschool heeft een eigen website, autorijschooldeschans.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 350187250000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0140W7.

In welke plaats vind ik De Schans (kaart en route)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Meer rijscholen in Zaandam.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Zaandam. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool H. Singh en Rijschool Zarah.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: De Schans

Slagingspercentage

61

Aantal examens

49

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(075) 631 00 50

Website

autorijschooldeschans.nl

Adres

Ghandhihof 23

Postcode

1507CP

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

350187250000

Rijschoolnummer

0140W7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “De Schans”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo