De Schans

Op deze pagina lees je alles over De Schans.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van De Schans ligt op 55%, 64 personen deden examen (rijbewijs B). De Schans verzorgt ook beroepsleiding(en): . Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Kies je voor les bij De Schans? Je kiest uit een van de 1 examenlocaties: Zaandam. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook rijles met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Contactgegevens, adres en overige info over De Schans.

De school heeft een vestiging in Zaandam. Dit zijn de adresgegevens: Ghandhihof 23, 1507CP Zaandam. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: pboterman@planet.nl. Voor telefonisch contact bel je met (075) 631 00 50. De school heeft een eigen site: autorijschooldeschans.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 350187250000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 0140W7.

Waar bezoek je De Schans?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Zaandam.

Bekijk hier meer Rijscholen in Zaandam. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Jacqueline Visser en Qontraq B.V..

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: De Schans

Slagingspercentage

55

Aantal examens

64

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

pboterman@planet.nl

Telefoon

(075) 631 00 50

Website

autorijschooldeschans.nl

Adres

Ghandhihof 23

Postcode

1507CP

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

350187250000

Rijschoolnummer

0140W7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “De Schans”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo