Rijschool Afrit Meppel

Alles op een rijtje over Rijschool Afrit Meppel.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Afrit Meppel ligt op 69%, 32 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool Afrit Meppel? Dan kies je uit 1 CBR-examenlocaties: Meppel. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorie & gratis proefles

Bespaar geld op je autorijbewijs met onderstaande links! Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een 100% gratis proefles aan in jouw regio!

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Rijschool Afrit Meppel.

Je vindt de school in Meppel. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Kiel 4, 7944RA Meppel. Iemand van de rijschool spreken? Bel 0522-785102, of 06-14964960. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 570150740000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 5608K9.

Wat is de locatie van Rijschool Afrit Meppel (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Meppel.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Meppel. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool de Vos en rijschool Arne schulz.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Rijschool Afrit Meppel

Slagingspercentage

69

Aantal examens

32

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon

06-14964960

Adres

Kiel 4

Postcode

7944RA

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

570150740000

Rijschoolnummer

5608K9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Afrit Meppel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo