Rijschool Hooijer

Alles over Rijschool Hooijer.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Hooijer is 73%, 15 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Rijschool Hooijer? Je examen doe je bij één van de 1 CBR examenlocaties: Meppel.

Adres- en contactgegevens van Rijschool Hooijer.

De school heeft een vestiging in Wanneperveen. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Zomerdijk 11, 7946LZ Wanneperveen. Dit is het e-mailadres van de rijschool: [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 33 86 42 76. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 652413980000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 4103G9.

Waar bezoek je Rijschool Hooijer precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Wanneperveen. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool Rouveen en Autorijschool Wim Bolding.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Hooijer

Slagingspercentage

73

Aantal examens

15

Auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 33 86 42 76

Adres

Zomerdijk 11

Postcode

7946LZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

652413980000

Rijschoolnummer

4103G9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Hooijer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo