Rijschool Hooijer

Lees meer over Rijschool Hooijer.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Hooijer ligt op 70%, 23 personen deden examen (rijbewijs B). Direct aan de slag met de voorbereiding op je eerste rijles? Doe hier gratis online theorie-training. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Kies je ervoor te lessen bij Rijschool Hooijer? Afrijden doe je bij een van de één CBR-locaties: Meppel.

Telefoonnummer en adresgegevens van Rijschool Hooijer.

De rijschool is gevestigd in Wanneperveen. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Zomerdijk 11, 7946LZ Wanneperveen. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: 06 33 86 42 76. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 652413980000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 4103G9.

In welke plaats vind je Rijschool Hooijer (routebeschrijving en kaart)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Nog meer rijscholen in regio Wanneperveen.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle rijscholen in Wanneperveen. Check ook deze rijscholen: Autorijschool Loet en Rijschool Docter – Helder.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Hooijer

Slagingspercentage

70

Aantal examens

23

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 33 86 42 76

Adres

Zomerdijk 11

Postcode

7946LZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

652413980000

Rijschoolnummer

4103G9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Hooijer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo