Rijschool Hooijer

Alles over Rijschool Hooijer.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Hooijer ligt op 71%, 14 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Praktijkles volgen bij Rijschool Hooijer? Je rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Meppel. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het auto theorieboek.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijschool Hooijer.

Deze school heeft een vestiging in Meppel. Hierbij de adresgegevens van de school: De Kampen 31, 7943HA Meppel. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: jeroen@rijschoolhooijer.nl. De school is telefonisch bereikbaar op 06 33 86 42 76. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 652413980000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4103G9.

In welke plaats vind ik Rijschool Hooijer (kaart en route)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in regio Meppel.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Meppel. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Verkeersschool Hans Oldeman en Rijschool Kornelis Meesters.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Hooijer

Slagingspercentage

71

Aantal examens

14

Auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

jeroen@rijschoolhooijer.nl

Telefoon-nr

06 33 86 42 76

Adres

De Kampen 31

Postcode

7943HA

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

652413980000

Rijschoolnummer

4103G9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Hooijer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo