Rijschool Holterman

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Holterman.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Holterman is 50%, 10 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Rijschool Holterman? Je rij-examen doe je bij een van de 1 examenlocaties: Meppel. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorie boek.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijschool Holterman.

De school heet een locatie in Meppel. Dit zijn de adresgegevens: K.P.-laan 3, 7943CT Meppel. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 28 29 93 51. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 854541250000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4833Z7.

In welke plaats vind ik Rijschool Holterman precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van Meppel.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Meppel. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Edwin Rengelink en Rijschool Kornelis Meesters.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Holterman

Slagingspercentage

50

Aantal examens

10

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 28 29 93 51

Adres

K.P.-laan 3

Postcode

7943CT

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

854541250000

Rijschoolnummer

4833Z7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Holterman”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo