Rijschool Hans Pauwels

Alles wat je wilt weten over Rijschool Hans Pauwels.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Hans Pauwels ligt op 55%, 22 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Kies je voor les bij Rijschool Hans Pauwels? Afrijden doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Meppel. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorieboek auto.

Adres- en contactgegevens van Rijschool Hans Pauwels.

De school is gevestigd in Meppel. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Kiel 3, 7944RA Meppel. Bel de rijschool op, 06 15 94 22 04. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 675888670000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 1773W2.

Waar vind je Rijschool Hans Pauwels?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige scholen in regio Meppel.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Meppel. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool Haneman en Verkeersschool Eddy Bouwhuis.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Hans Pauwels

Slagingspercentage

55

Aantal examens

22

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 15 94 22 04

Adres

Kiel 3

Postcode

7944RA

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

675888670000

Rijschoolnummer

1773W2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Hans Pauwels”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo