A.F.rijden

Lees alles over A.F.rijden.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van A.F.rijden ligt op 33%, 51 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met les bij A.F.rijden? Je rij-examen leg je af bij een van de 2 CBR-locaties: Heerenveen, Meppel. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het theorieboek voor de scooter, auto of motor.

Telefoonnummer en contactgegevens van A.F.rijden.

De school is te vinden in Willemsoord. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Paasloregel 8, 8338SW Willemsoord. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 54 35 08 84. Het KvK-nummer van de school is: 706275410000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7987W7.

In welke plaats vind ik A.F.rijden precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Willemsoord.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Willemsoord. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Verkeersschool Henk De Vries en Rijschool Brookes.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: A.F.rijden

Slagingspercentage

33

Aantal examens

51

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 54 35 08 84

Adres

Paasloregel 8

Postcode

8338SW

Plaats

Examenlocatie(s)

Heerenveen, Meppel

KvK-nummer

706275410000

Rijschoolnummer

7987W7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “A.F.rijden”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo