Rijbewijs Company

Op deze pagina ontdek je alles over Rijbewijs Company.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een motor, auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijbewijs Company ligt op 57%, 23 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). De school biedt theoriepakket(ten) voor: motor, auto, bromfiets. Ga je beginnen met rijles bij Rijbewijs Company? Je kunt terecht bij 1 examenlocaties van het CBR: Eemnes. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs b.

Contact & telefoon van Rijbewijs Company.

De school heeft een vestiging in Baarn. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Bosstraat 3, 3742CK Baarn. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: info@rijbewijscompany.nl. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 55 70 55 30, of 06 50 29 59 40. De school heeft een eigen site met meer informatie: rijbewijscompany.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 321455470000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 6063X1.

Waar vind ik Rijbewijs Company (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Alle andere rijscholen in Baarn.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Baarn. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool M. Halici en Rijschool Kossen.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijbewijs Company

Slagingspercentage

57

Aantal examens

23

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijbewijscompany.nl

Telefoon

06 55 70 55 30

Telefoon-nr

06 50 29 59 40

Website

rijbewijscompany.nl

Adres

Bosstraat 3

Postcode

3742CK

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes

KvK-nummer

321455470000

Rijschoolnummer

6063X1

Reviews

0.0
0
1
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Jess K.

    Onze dochter is het goed bevallen bij Company.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo