License City

Alle gegevens van License City.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van License City ligt op 67%, 3 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je voor lessen bij License City? Je kiest uit 1 CBR locaties: Zoetermeer. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek voor de motor, auto of scooter.

Alle contact- en adresgegevens van License City.

Deze rijschool is gevestigd in Berkel En Rodenrijs. Hierbij de adresgegevens van deze school: Will van Kralingensingel 81, 2652LR Berkel En Rodenrijs. Bellen kan, je bereikt ze op 641828986. Het KvK-nummer van de rijschool is: 502848350000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 9537H7.

Waar vind ik License City (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige scholen in de buurt van Berkel En Rodenrijs.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Berkel En Rodenrijs. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Beterles.nl B.V. en SPOEDEXAMEN.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: License City

Slagingspercentage

67

Aantal examens

3

Telefoon-nr

641828986

Adres

Will van Kralingensingel 81

Postcode

2652LR

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer

KvK-nummer

502848350000

Rijschoolnummer

9537H7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “License City”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo