License City

Op deze pagina vind je alles over License City.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van License City ligt op 87%, 15 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs AVB). Kies je voor les bij License City? Het afrijden is dan bij een van de 3 CBR-locaties: Amsterdam, Rijswijk, Rotterdam*. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het rijbewijs.

Adres- en contactgegevens van License City.

De school is gevestigd in Berkel En Rodenrijs. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Will van Kralingensingel 81, 2652LR Berkel En Rodenrijs. Bellen? Het telefoonnummer is 641828986. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 502848350000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 9537H7.

In welke plaats vind ik License City (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de buurt van Berkel En Rodenrijs.

Klik hier voor meer Rijscholen in Berkel En Rodenrijs. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: MotoWise en Motormouse.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: License City

Slagingspercentage

87

Aantal examens

15

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

641828986

Adres

Will van Kralingensingel 81

Postcode

2652LR

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Rijswijk, Rotterdam

KvK-nummer

502848350000

Rijschoolnummer

9537H7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “License City”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo