Rijschool Charmes

Alles wat je wilt weten over Rijschool Charmes.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Charmes is 0%, 2 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Rijschool Charmes? Je hebt voor het afrijden keus uit 2 CBR-examenlocaties: Rotterdam, Barendrecht. Binnenkort je theorie halen? Vind hier je beste keus voor het theorie examen boek.

Contact- en adresgegevens van Rijschool Charmes.

De school is gevestigd in Rotterdam. Dit zijn de adresgegevens: Kil 18, 3068GM Rotterdam. Bellen? Het telefoonnummer is: 0629769127. Het KvK-nummer van de school is: 86850660. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1481X1.

In welke plaats vind ik Rijschool Charmes (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Nog meer rijscholen in Rotterdam.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Rotterdam. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Autorijschool Rijbewijs B en Rijschool Rijnmond.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Charmes

Slagingspercentage

0

Aantal examens

2

Telefoon-nr

0629769127

Adres

Kil 18

Postcode

3068GM

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Barendrecht

KvK-nummer

86850660

Rijschoolnummer

1481X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Charmes”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo