FM Overbetuwe

Alle details over FM Overbetuwe.

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van FM Overbetuwe is 37%, 294 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij FM Overbetuwe? Het afrijden is dan bij een van de 12 examenlocaties: Hoogeveen, Deventer, Emmeloord, Haarlem, Alkmaar, Zoetermeer, Schelluinen, Leiden, Gouda, Utrecht, Tiel, Den Bosch. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Adres- en contactgegevens van FM Overbetuwe.

De rijschool is gevestigd in Berkel En Rodenrijs. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Castor 61, 2651GW Berkel En Rodenrijs. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: fm.rijschool@live.com. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 45 18 26 00. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 581374590000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3961W1.

In welke plaats zit FM Overbetuwe (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Alle rijscholen in Berkel En Rodenrijs.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Berkel En Rodenrijs. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Valentina Rijschool en Autorijschool Dennis van Boxtel t.h.o.d.n. LesGo.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: FM Overbetuwe

Slagingspercentage

37

Aantal examens

294

Auto

Beschikbaar

E-mail

fm.rijschool@live.com

Telefoon-nr

06 45 18 26 00

Adres

Castor 61

Postcode

2651GW

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen, Deventer, Emmeloord, Haarlem, Alkmaar, Zoetermeer, Schelluinen, Leiden, Gouda, Utrecht, Tiel, Den Bosch

KvK-nummer

581374590000

Rijschoolnummer

3961W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “FM Overbetuwe”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo