Rijschool Jacinto

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Jacinto.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Jacinto ligt op 44%, 9 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je voor les bij Rijschool Jacinto? Dan heb je de keuze uit 1 examenlocaties van het CBR: Rotterdam. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorieboek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Rijschool Jacinto.

Deze rijschool heeft een locatie in Berkel En Rodenrijs. Dit zijn de adresgegevens: Simon Carmiggeltstraat 72, 2652KD Berkel En Rodenrijs. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 48 01 82 66. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 703552820000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 6501F5.

Wat is de locatie van Rijschool Jacinto (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in Berkel En Rodenrijs.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Berkel En Rodenrijs. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: SlaagZeker.nl en Rijschool Total Drive.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Jacinto

Slagingspercentage

44

Aantal examens

9

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 48 01 82 66

Adres

Simon Carmiggeltstraat 72

Postcode

2652KD

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

703552820000

Rijschoolnummer

6501F5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Jacinto”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo