Autorijschool Veenstra

Alle informatie over Autorijschool Veenstra.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Veenstra ligt op 65%, 278 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Autorijschool Veenstra? Je rijdt af bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Zoetermeer. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het scooter, motor of autorijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Veenstra.

De school is te vinden in Bergschenhoek. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Julianalaan 2B, 2661EL Bergschenhoek. Bellen kan, je bereikt ze op 06 40 13 66 29. Het KvK-nummer van de school is 819456040000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 7587H0.

Waar zit Autorijschool Veenstra (route & kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige scholen in de buurt van Bergschenhoek.

Bekijk hier meer Rijscholen in Bergschenhoek. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? apj moes verkeersschool en Autorijschool Ocak.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Veenstra

Slagingspercentage

65

Aantal examens

278

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 40 13 66 29

Adres

Julianalaan 2B

Postcode

2661EL

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer

KvK-nummer

819456040000

Rijschoolnummer

7587H0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Veenstra”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo