Autorijschool Veenstra

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool Veenstra.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Veenstra is 66%, 47 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Vandaag nog je eerste stap richting rijbewijs zetten? Start met online oefenen door gratis theorie-examens te maken. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Kies je ervoor lessen te volgen bij Autorijschool Veenstra? Rij-examen doe je bij een van de 2 CBR locaties: Zoetermeer, Rijswijk.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Autorijschool Veenstra.

De rijschool is te vinden in Zoetermeer. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Philipsstraat 11, 2722NA Zoetermeer. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 40 13 66 29. Het KvK-nummer van de rijschool is: 628273830000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 7587H0.

Waar zit Autorijschool Veenstra (kaart, routebeschrijving)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Zoetermeer.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Zoetermeer. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: RijlesBij – René en Rijschool Fayzan.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Veenstra

Slagingspercentage

66

Aantal examens

47

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 40 13 66 29

Adres

Philipsstraat 11

Postcode

2722NA

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

628273830000

Rijschoolnummer

7587H0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Veenstra”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo