Autorijschool Euro Drive

Alles op een rijtje over Autorijschool Euro Drive.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Euro Drive ligt op 57%, 56 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Kun je wat hulp gebruiken voor het theorie-examen? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Les volgen bij Autorijschool Euro Drive? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Rotterdam.

Contactgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Euro Drive.

De rijschool heeft een vestiging in Berkel En Rodenrijs. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Rivierenstraat 156, 2652CK Berkel En Rodenrijs. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. De rijschool bellen? (010) 212 50 00, of 06 51 39 57 27. De rijschool heeft een eigen site met meer informatie: eurodrive.nl. Het KvK-nummer van de school is: 241972080000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 0112G7.

In welke plaats vind ik Autorijschool Euro Drive (kaart en route)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Overige scholen in de regio Berkel En Rodenrijs.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Berkel En Rodenrijs. Check ook deze rijscholen: Angels verkeersopleidingen en Autorijschool Het Zuiden.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Autorijschool Euro Drive

Slagingspercentage

57

Aantal examens

56

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(010) 212 50 00

Telefoon-nr

06 51 39 57 27

Website

eurodrive.nl

Adres

Rivierenstraat 156

Postcode

2652CK

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

241972080000

Rijschoolnummer

0112G7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Euro Drive”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo