Autorijschool Way2Go

Alle gegevens over Autorijschool Way2Go.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Way2Go is 71%, 7 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: auto. Ga je van start met rijlessen bij Autorijschool Way2Go? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR-locaties: Venlo. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het cbr theorie boek.

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool Way2Go.

De school heet een locatie in Baarlo Lb. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Baron van Erplaan 28, 5991BM Baarlo Lb. Dit is het e-mailadres van deze school: info@autorijschoolway2go.nl. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 83 36 89 81. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: autorijschoolway2go.nl/. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 857505570000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2819U1.

Waar bezoek je Autorijschool Way2Go?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Nog meer rijscholen in regio Baarlo Lb.

Bekijk hier meer Rijscholen in Baarlo Lb. Heb je deze rijscholen al bekeken? Ram2Drive en Autorijschool Progress.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Way2Go

Slagingspercentage

71

Aantal examens

7

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolway2go.nl

Telefoon-nr

06 83 36 89 81

Website

autorijschoolway2go.nl/

Adres

Baron van Erplaan 28

Postcode

5991BM

Plaats

Examenlocatie(s)

Venlo

KvK-nummer

857505570000

Rijschoolnummer

2819U1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Way2Go”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo