Rijschool OTR

Alles over Rijschool OTR.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool OTR is 40%, 5 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Kies je voor les bij Rijschool OTR? Je rij-examen leg je af bij een van de 3 CBR-locaties: Berkel Enschot, Breda, Roosendaal. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorieboek auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool OTR.

De school heeft een vestiging in Breda. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Bijltje 36, 4816GT Breda. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 40 10 81 90. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 863821010000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1790Z9.

Waar bezoek ik Rijschool OTR?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Breda.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Breda. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Generaal rij-onderwijs en Rijschool Siemerink.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool OTR

Slagingspercentage

40

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 40 10 81 90

Adres

Bijltje 36

Postcode

4816GT

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot, Breda, Roosendaal

KvK-nummer

863821010000

Rijschoolnummer

1790Z9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool OTR”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo