Rijschool OTR

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool OTR.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool OTR is 60%, 5 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Rijschool OTR? Je praktijkexamen doe je bij een van de 2 CBR-locaties: Berkel-Enschot, Breda. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs.

Telefoonnummer en adresgegevens van Rijschool OTR.

De rijschool is gevestigd in Breda. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Bijltje 36, 4816GT Breda. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 40 10 81 90. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 863821010000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1790Z9.

Waar vind ik Rijschool OTR?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in Breda.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Breda. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: PEVEKIMA Chauffeurstrainingen en De Rij Expert.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool OTR

Slagingspercentage

60

Aantal examens

5

Telefoon-nr

06 40 10 81 90

Adres

Bijltje 36

Postcode

4816GT

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot, Breda

KvK-nummer

863821010000

Rijschoolnummer

1790Z9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool OTR”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo