Verkeersschool Leo van Oijen

Alle informatie die je nodig hebt over Verkeersschool Leo van Oijen.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Leo van Oijen ligt op 63%, 175 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Start je met rijles bij Verkeersschool Leo van Oijen? Je kunt terecht bij 2 examenlocaties van het CBR: Berkel Enschot, Mierlo.

Welke keurmerken heeft deze rijschool?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze rijschool, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Rijscholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan verschillende strenge voorwaarden voldoen. Zo weet jij als leerling zeker dat je lessen van hoge kwaliteit mag verwachten.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Verkeersschool Leo van Oijen.

Deze school is gevestigd in Helmond. Op zoek naar adresgegevens? Churchilllaan 70, 5705BK Helmond. Dit is het e-mailadres van de rijschool: [email protected]. Bel de rijschool op, (0492) 52 29 94, of 06 53 11 09 34. De rijschool heeft een eigen site: rijles-voc.nl. Het KvK-nummer van de school is 170670600000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 9017X1.

Waar bezoek je Verkeersschool Leo van Oijen (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de buurt van Helmond.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Helmond. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Verkeersschool “Jaco van der Male” en Autorijschool Dialoog.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersschool Leo van Oijen

Slagingspercentage

63

Aantal examens

175

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0492) 52 29 94

Telefoon-nr

06 53 11 09 34

Website

rijles-voc.nl

Adres

Churchilllaan 70

Postcode

5705BK

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot, Mierlo

KvK-nummer

170670600000

Rijschoolnummer

9017X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Leo van Oijen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Leo van Oijen
Verkeersschool Leo van Oijen

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo