RijbewijsSucces

Alle gegevens van RijbewijsSucces.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van RijbewijsSucces is 51%, 55 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met les bij RijbewijsSucces? Je kunt kiezen uit 1 CBR locaties: Leiden. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek voor de motor, auto of scooter.

Contactgegevens, adres en overige informatie over RijbewijsSucces.

De rijschool is te vinden in Leiden. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Charlotte de Bourbonhof 40, 2316GX Leiden. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: info@rijbewijssucces.nl. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 24 45 55 88. De school beschikt over een eigen website, hierbij het adres: rijbewijssucces.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 509872400000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 7056Z7.

Waar bezoek ik RijbewijsSucces?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige rijscholen in de regio Leiden.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Leiden. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool Blom en Monique.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: RijbewijsSucces

Slagingspercentage

51

Aantal examens

55

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijbewijssucces.nl

Telefoon-nr

06 24 45 55 88

Website

rijbewijssucces.nl

Adres

Charlotte de Bourbonhof 40

Postcode

2316GX

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

509872400000

Rijschoolnummer

7056Z7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “RijbewijsSucces”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo