Het Groene Rijden

Lees meer over Het Groene Rijden.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Het Groene Rijden is 67%, 103 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Start je met les bij Het Groene Rijden? Dan kun je kiezen uit 1 examenlocaties van het CBR: Leiden. Snel je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorie boek.

Telefoonnummer en contactgegevens van Het Groene Rijden.

Deze rijschool is gevestigd in Valkenburg Zh. Op zoek naar de adresgegevens? Burg Van Oordsingel 32, 2235TM Valkenburg Zh. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 21 45 48 53. Het KvK-nummer van de rijschool is: 687181010000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 3273Z7.

Waar bezoek je Het Groene Rijden?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in Valkenburg Zh.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Valkenburg Zh. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Inside en Autorijschool Noordzee.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Het Groene Rijden

Slagingspercentage

67

Aantal examens

103

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 21 45 48 53

Adres

Burg Van Oordsingel 32

Postcode

2235TM

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

687181010000

Rijschoolnummer

3273Z7

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Daniek Blommesteijn

    Ik heb een erg prettige tijd gehad bij Bassam. Hij bewaarde altijd rust, was erg flexibel en gaf me tijdens het rijden goede tips om mezelf te verbeteren. Hij daagde me uit om nog beter te gaan rijden en het beste uit mezelf te halen. Daarnaast hadden we tijdens het rijden ook altijd gezellige gesprekken gevoerd. Ik heb zowel mijn theorie, tussentijdse toets en rijexamen in een keer gehaald! Dus mocht je willen slagen, is dit de rijschool om dat bij te doen!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo