Het Groene Rijden

Alles wat je wilt weten over Het Groene Rijden.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Het Groene Rijden is 42%, 113 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je voor rijles bij Het Groene Rijden? Dan kun je kiezen uit 1 examenlocaties van CBR: Leiden. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek cbr.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Het Groene Rijden.

De rijschool heeft een locatie in Valkenburg Zh. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Burg Van Oordsingel 32, 2235TM Valkenburg Zh. Bellen kan via: 06 21 45 48 53. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 687181010000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3273Z7.

In welke plaats vind je Het Groene Rijden precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in Valkenburg Zh.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Valkenburg Zh. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Horizon Rijschool en Rijschool Shaam.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Het Groene Rijden

Slagingspercentage

42

Aantal examens

113

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 21 45 48 53

Adres

Burg Van Oordsingel 32

Postcode

2235TM

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

687181010000

Rijschoolnummer

3273Z7

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Daniek Blommesteijn

    Ik heb een erg prettige tijd gehad bij Bassam. Hij bewaarde altijd rust, was erg flexibel en gaf me tijdens het rijden goede tips om mezelf te verbeteren. Hij daagde me uit om nog beter te gaan rijden en het beste uit mezelf te halen. Daarnaast hadden we tijdens het rijden ook altijd gezellige gesprekken gevoerd. Ik heb zowel mijn theorie, tussentijdse toets en rijexamen in een keer gehaald! Dus mocht je willen slagen, is dit de rijschool om dat bij te doen!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo